-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Flerfärgad Orbeez-pistol med blå kulor för barn

852,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna mångfärgade orbeez-pistol med blå kulor är den perfekta leksaken för barn i alla åldrar.

Med sina klara färger och blå kulor kommer den att glädja de yngsta och ge timmar av underhållning. Den är enkel att använda och har en behållare för orbeez. Det lätta, ergonomiska handtaget gör det enkelt och bekvämt att hålla i.

Barn kan skjuta kulor mot mål eller helt enkelt kasta upp dem i luften. Denna leksak är perfekt för fester, födelsedagar och alla typer av speciella tillfällen. Den erbjuder timmar av skoj och underhållning för barn i alla åldrar.

Det är ett utmärkt sätt att ha roligt och stimulera kreativiteten hos unga människor!

Vår mångfärgade orbeez-pistol med blå kulor för barn är ett utmärkt sätt att ha roligt och stimulera kreativiteten hos yngre barn.
Orbeez har ett robust och hållbart plasthölje och består av en mängd olika blå kulor som är perfekta för pyssel och utomhuslek. De är också lätta att rengöra och underhålla.
Barn kan roa sig med att skjuta orbeez mot mål eller bygga skulpturer med kulorna. Denna produkt är idealisk för barn och ger timmar av underhållning och skoj.

Lila flerfärgat orbeez-gevär för barn med blå kulor och andra tillbehör mot vit bakgrund

En rolig och underhållande leksak

Denna mångfärgade orbeez-pistol med blå kulor för barn är en underhållande och rolig leksak som kommer att glädja både unga och gamla.
Med en laddningskapacitet på 20 kulor erbjuder denna orbeez-pistol barn timmar av lek och skoj. De ljusa färgerna och den attraktiva designen på orbeez-pistolen gör spelet ännu mer intressant. Pistolen är enkel att använda och mycket säker för barn. Den har ett säkerhetssystem som förhindrar olyckor och skador. Orbeez-pistolen levereras med flerfärgade blå kulor för extra variation i leken.
Barnen kan roa sig med att kasta kulorna mot mål eller använda dem för att skapa fantasivärldar. Denna orbeez-pistol är ett utmärkt sätt att stimulera barns kreativitet och fantasi samtidigt som den ger timmar av skoj och underhållning.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.