Magisk målarbok med vattenpenna
Montessoris magiska målarbok med vattenpenna för att lära sig färger
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Montessoris magiska målarbok med vattenpenna för att lära sig färger

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter ett roligt och lärorikt spel för ditt barn? Missa inte denna fantastiska magiska målarbok från Montessori med vattenbaserad penna för att lära sig färger.

Den kommer inte bara att lära ditt barn att rita och få igång kreativiteten och fantasin, den är också en miljövänlig leksak som kan återanvändas om och om igen!

Allt du behöver göra är att hälla vatten i pennan och färglägga den magiska boken för att se mönster och teckningar växa fram. Efter några minuter, när vattnet har avdunstat, försvinner färgerna och formerna långsamt, för att sedan upprepas om och om igen…

Ett miljövänligt spel som utvecklar motorik och kreativitet

Denna magiska målarbok kommer inte bara att få ditt barns fantasi, kreativitet och finmotorik att fungera, utan de kommer också att lära sig hur man ritar, samt olika djur, former, siffror eller bokstäver, beroende på vilken modell du väljer. Vill du att ditt barn ska lära sig siffror och bokstäver? Havets djur? Frukt? Eller dinosaurier? Välj bland de olika böckerna som finns tillgängliga!
0-1eb45e.jpeg

De bästa gåvorna till barn!

Tack vare vattenpennan kan ditt barn rita säkert och framför allt gör den detta spel miljövänligt och oändligt återanvändbart! Fyll bara pennan med vatten och rita på målarboken för att se bokens former, mönster och färger dyka upp. Efter några minuter kommer vattnet att avdunsta och teckningarna kommer gradvis att försvinna, så att ditt barn kan rita igen. Välj ditt barns favorittema och ge dem en användbar och praktisk present! Innehåller: Magisk målarbok + vattenpenna.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.