väggklättrande bil
Fjärrstyrd bil med antigravitation 1:22 – Bil för väggklättring
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Fjärrstyrd bil med antigravitation 1:22 – Bil för väggklättring

511,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en rolig och originell leksak till ditt lilla monster? Då kommer du att älska denna otroliga fjärrstyrda bil med antigravitation. Bilen är utrustad med en kraftfull sugfläkt och kan inte bara köra över alla släta ytor, utan även klättra på väggar och i tak!

Perfekt för både unga och gamla, låt dig överraskas av de otroliga egenskaperna hos denna innovativa fjärrstyrda bil och ha kul tillsammans med ditt barn.

En fjärrstyrd bil som klättrar på väggar

Om du letar efter den perfekta presenten till ditt barn kan du inte ha kommit till ett bättre ställe… Ge dem denna helt nya och aldrig tidigare skådade leksak… En fjärrstyrd bil som klättrar på väggar! Denna fjärrstyrda bil har två racinglägen: den kan köra i hög hastighet längs marken, eller klättra på väggar och tak tack vare den kraftfulla sugfläkten. Njut av att köra denna racerbil med ditt barn på marken eller på väggen, tack vare den lättanvända ergonomiska joysticken.
väggklättrande bil

Utrustad med LED-lampa och ultraresistent

För ännu mer stil har denna fjärrstyrda bil med antigravitation en LED-lampa som tänds på bilens framsida när den rör sig framåt. Styr bilen utan störningar från ett avstånd på över 10 meter, tack vare dess 2,4 GHz controller-anslutning. Bilen är tillverkad av högkvalitativa material och är fall- och kollisionssäker så att den klarar tidens tand!

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.