Molkky - Finskt bowlingspel
Molkky – finskt bowlingspel i trä för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Molkky – finskt bowlingspel i trä för barn

454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter ett roligt utomhusspel att spela med ditt barn? Molkky finns tillgängligt från 6 års ålder och är det perfekta spelet för unga och gamla att njuta av tillsammans som en familj.

Finsk bowling, även känt som Mollky, spelas i par eller lag. Målet är att få 50 poäng för att vinna spelet! Det är inte bara roligt att spela, det är också ett bra sätt att utveckla laganda, koncentration, precision och mental aritmetik, vilket gör det perfekt för barn. Detta kompakta, solida och miljövänliga spel är tillverkat av naturligt bokträ. Perfekt för utomhusbruk, ta det med dig vart du än går på familjeutflykter!

Årets nya spel!

Om du letar efter ett roligt utomhusspel att spela med hela familjen, då har du kommit till rätt ställe! Molkky är på modet just nu, och alla gillar det! Mollky är perfekt för familjen i trädgården eller under soliga dagar och kan spelas av 2 personer eller i lag. Om det finns barn och vuxna, fördela lagen mellan äldre och yngre barn. Keglarna är tillverkade av naturligt trä och är robusta så att du kan spela på alla typer av terräng. Reglerna för detta berömda finska bowlingspel är mycket enkla. Spelet består av numrerade käglor och en pinne som kallas Molkky. Allt du behöver göra för att få poäng är att slå ner käglorna med Molkky. Käglorna är tillverkade av trä av högsta kvalitet, vilket gör dem extremt hållbara och långlivade. Molkky är ett vänligt spel som är lätt att lära sig och som kan spelas av alla familjemedlemmar. Det uppmuntrar hand-öga-koordination, koncentration och strategi, samtidigt som det ger en stunds avkoppling och skoj.

En unik spelupplevelse

Placera pinnarna 4 meter från spelaren enligt bilden nedan: Spelaren kastar Molkky och försöker slå ner en eller flera käglor. Det finns två sätt att räkna poäng: Om spelaren slår ner en kägla, motsvarar numret på käglan det antal poäng som spelaren fått. Om spelaren slår ner flera käglor motsvarar antalet nedslagna käglor antalet poäng. En annan konfiguration för varje spelare. När spelaren har slagit ner käglorna plockas de upp i exakt samma position som de föll, med numret vänt mot spelaren. Allt eftersom spelet fortskrider blir området större. Nästa spelare plockar upp Molkky och försöker göra poäng i tur och ordning. Kottarna måste falla till marken utan att vidröra andra kottar eller Molkky. Om en kägla träffar en annan kägla räknas den inte. Må den bästa spelaren vinna! För att vinna spelet måste du få 50 poäng, inte en till! Om ditt lag når över 50 poäng går du automatiskt tillbaka till 25 poäng. Varning: Om du missar ditt kast 3 gånger i rad och inte får några poäng, kommer du att elimineras! Om alla spelare elimineras vinner den sista kvarvarande spelaren matchen!

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.