Resinhalsband med färgat svamphänge med vita prickar och silverkedja
Resinhalsband med svamphänge
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Resinhalsband med svamphänge

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Din dotter kommer att älska detta söta halsband i resin med svamphänge. Ett originellt, färgglatt smycke som kommer att sticka ut runt hennes hals. Ge det till henne i present så att hon kan bära det varje dag eller vid speciella tillfällen. Halsbandet kommer att ge henne charm och karaktär.

Resinhalsbandet med svamphänge är ett magnifikt handgjort smycke. Hänget är tillverkat av resin och halsbandet är tillverkat av kedja. Halsbandet är justerbart och kan bäras i olika längder. Halsbandet är elegant och chict och kan bäras vid alla tillfällen.

Ett lätt och bekvämt smycke

Halsbandet har en metallkedja som är ca 45 cm lång och väger bara 10 gram. Det är lätt och tar inte mycket plats, så det är mycket bekvämt att bära. Det är också lätt för ett barn att ta på och hantera. Halsbandet har en kedja utan lås, tillräckligt lång för att passa alla huvuden och lätt att ta på. Hänget mäter ca 2,5 cm i diameter, vilket gör det tillräckligt stort för att synas, men inte för tungt för att kunna bäras bekvämt hela dagen. Tveka inte längre och ge detta magnifika smycke till din lilla älskling som älskar kostymsmycken och originella saker!
8626-37e70e.jpeg
8626-66a444.jpeg

En touch av originalitet

Detta hartshalsband med svamphänge är ett unikt och originellt smycke som kommer att ge alla outfits en touch av fantasi. Svamphänget är tillverkat av resin av hög kvalitet, vilket ger det lång hållbarhet och en vacker glansig finish. Svampen är detaljerad med ådror och fläckar som perfekt efterliknar riktiga svampar, vilket skapar en realistisk och charmig visuell effekt. Med sin omsorgsfulla finish och unika design kommer detta halsband att ge varje outfit en touch av charm och personlighet.

Den perfekta juvelen

Till barnets födelsedag eller under julgranen är ett halsband den perfekta presenten. Eleganta och diskreta eller färgglada och originella - halsbandet är en oumbärlig modeaccessoar för både flickor och pojkar.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.