8605-2898d0.jpeg
Etniskt halsband med hänge av afrikansk trumma
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Etniskt halsband med hänge av afrikansk trumma

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Gillar ditt barn etniska stilar? Här är ett fint smycke som garanterat kommer att falla i smaken: ett etniskt halsband med ett hänge i form av en afrikansk trumma. Med detta fina halsband runt halsen får ditt barn stil och karaktär. Det finns i sex olika färger.

Detta eleganta halsband har en svart snodd och ett magnifikt hänge i form av en afrikansk trumma. Trumman är ett mycket populärt traditionellt afrikanskt instrument och representerar kontinentens kultur och musik. Halsbandet är en utmärkt present till alla som älskar afrikansk musik och kultur.

Ett charmigt halsband

Detta trähalsband passar både pojkar och flickor. Förutom sin exotiska charm är halsbandet också praktiskt och bekvämt. Det är lätt, justerbart och enkelt att ta på. Halsbandet har ett svart vaxsnöre och ett hänge i form av en afrikansk trumma. Trumman är ett mycket populärt traditionellt afrikanskt musikinstrument. Den används ofta vid ceremonier och ritualer. Detta halsband är ett utmärkt sätt att visa ditt intresse för afrikansk kultur. Det är också mycket estetiskt och kan bäras både som ett smycke och som en kulturell symbol.
8605-aebc2b.jpeg
8605-3d968c.jpeg

Ett färgglatt halsband

Halsbandet är tillverkat av högkvalitativa material, som träpärlor och starka trådar för att garantera dess hållbarhet. Hängsmycket med den afrikanska trumman är halsbandets främsta kännetecken. Det är utformat med stor omsorg om detaljerna, med handgraverade motiv på ytan. Halsbandets varma, livfulla färger för tankarna till Afrikas rika, livfulla färger. Detta etniska halsband med hänge i form av en afrikansk trumma är ett perfekt val för barn som vill ge sin garderob en touch av det exotiska och kulturella.

Den perfekta juvelen

Till barnets födelsedag eller under julgranen är ett halsband den perfekta presenten. Eleganta och diskreta eller färgglada och originella - halsbandet är en oumbärlig modeaccessoar för både flickor och pojkar.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.