-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Vitt flätat armband med hänge av bi och solros

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är vitt och gult två av din dotters favoritfärger? Då är det här söta vita flätade armbandet med vita och gula pärlor och ett hänge med ett bi eller en solros precis vad hon behöver! Om du ännu inte har hittat en present till hennes födelsedag kommer detta armband för flickor att vara perfekt.

Armbandet är gjort av en vit bomullsfläta, naturliga träpärlor och fyra små metallberlocker, ett bi. Armbandet är justerbart tack vare en glidande knut. Din dotter kommer att älska det.

Justerbar och lätt att bära

Det här lätta flätade armbandet är bekvämt att bära och kommer inte att orsaka något obehag. Det kan bäras varje dag och passar till alla klädstilar. När det gäller storleken behöver du inte oroa dig för något eftersom det är ett justerbart armband.
Vitt flätat armband med hänge i form av bi och solros är ett vackert flätat bomullsarmband med ett hänge i silverfärgad metall i form av ett bi och en solros.
Armbandet är justerbart tack vare en skjutknut och kan bäras på handleden eller vristen. Armbandet är ett utmärkt val för djur- och naturälskare.

8085-391e9d.jpeg

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.