Flätat armband med hängsmycke av havsdjur i blått och vitt, på en trähylla
Flätat armband med hängsmycke av havsdjur
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Flätat armband med hängsmycke av havsdjur

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din dotter havsdjur? Om du funderar på att ge henne en present kommer detta söta flätade armband med ett hänge i form av havsdjur att vara perfekt. Detta smycke finns i två olika utföranden: ett med ett hänge i form av en sjöstjärna och det andra i form av en fiskstjärt. Allt du behöver göra är att välja den som din lilla prinsessa kommer att älska.

Detta flätade armband med havsdjurshänge är ett elegant och stilrent armband. Armbandet är tillverkat av fint flätat rep och kristallpärlor. Hänget är i form av ett havsdjur och är i sterlingsilver. Armbandet är justerbart och kan bäras i handen eller på handleden.

Ett moderiktigt armband för flickor

Detta vackra armband för flickor är handgjort. Det är vackert, snyggt och kommer att ge charm och stil till din lilla prinsessa. Hon kommer att kunna bära det till alla typer av kläder. Vårt flätade armband med hängsmycke i form av ett havsdjur är handgjort med naturliga träpärlor. Armbandet är justerbart och passar de flesta handleder. Hänget är i form av ett havsdjur och är ca 2,5 cm långt. Armbandet är ett utmärkt val för djur- och havsälskare.
8075-786a30.jpeg

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.