Vävt armband med pärlhänge och rosa och blått djur mot en vit och träbakgrund
Flätat armband med pärla och djurhänge
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Flätat armband med pärla och djurhänge

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är din dotter redan passionerat intresserad av mode? För att dekorera hennes handled på ett vackert sätt föreslår vi detta magnifika flätade armband med pärla och djurhänge. Det kommer att se fantastiskt ut runt hennes handled. Allt du behöver göra är att välja smycket med din lilla prinsessas favoritdjur: kanin, häst eller katt.

Detta flätade armband med pärla och djurhänge är ett magnifikt handgjort smycke. Pärlorna är gjorda av Muranoglas och djuret är i sterlingsilver. Armbandet är justerbart, vilket gör det perfekt för alla tillfällen.

Ett armband som är bekvämt att bära

Detta söta armband för barn är lätt och justerbart. Det kan enkelt justeras efter storleken på din dotters handled. Hon kommer att älska att bära det. Flätat armband med pärlor och djurhänge är ett handgjort armband med träpärlor och ett djurhänge. Armbandet är justerbart och kan bäras på handleden eller fotleden. Detta flätade makraméarmband är handgjort med träpärlor och ett djurformat hänge. Armbandet är justerbart och kan bäras som ankel- eller handledssmycke.
8064-07c7d9.jpeg

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.