8054-e5baf9.jpeg
6-delat myggavvisande armbandsset
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

6-delat myggavvisande armbandsset

284,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Bor du i en miljö där det finns många myggor? Då måste du naturligtvis skydda ditt barn till varje pris. Och finns det något bättre sätt att göra det än med detta söta tecknade myggavvisande armband? Det kommer i ett paket med 6 stycken i olika färger och mönster. Du kan ge ett till vart och ett av dina barn.

Vårt myggavvisande armband består av 6 armband tillverkade av naturliga, giftfria material. Det är enkelt att använda och bära, och perfekt för personer med kemiska allergier. Armbandet är effektivt mot myggor, fästingar, spindlar och andra skadliga insekter.

Ett armband som stöter bort myggor

Detta armband för barn innehåller naturliga eteriska oljor som enkelt stöter bort myggor. Avskräckningsmedlet är helt naturligt. Det är hälsosamt och säkert för ditt barn. Armbandet är tillverkat av ett miljövänligt, hudvänligt material som är giftfritt och ofarligt för människokroppen. Det är lätt att bära och ta bort, bekvämt att bära och kommer inte att orsaka hudirritation. Armbandet är vattentätt och vattenresistent, så det kan bäras när du simmar eller dyker. Det är lätt att rengöra och underhålla, skölj helt enkelt med vatten. Armbandet är slitstarkt och kan användas under lång tid.
8054-2dd533.jpeg

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.