Uppsättning med 2 vita och rosa paljettarmband för barn
Uppsättning med 2 glitterarmband för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Uppsättning med 2 glitterarmband för barn

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Detta vackra set med 2 glitterarmband kommer att få din dotter att tappa andan! Hon kommer att vilja bära dem på sin handled för att dekorera den och förhöja sin look. Detta glittrande armband för barn kommer att blända henne. Det är en fantastisk present att ge henne. Dessutom finns det flera valmöjligheter för detta glitterarmband.

Paljettarmband för barn är perfekta för små prinsessor! Armbanden är tillverkade av mjukt, bekvämt tyg med kardborreknäppning, vilket gör dem lätta att ta på och av. Armbanden är utsmyckade med 2 små paljetter som skimrar och glittrar i ljuset. Armbanden är 6 cm långa och 4 cm breda, vilket gör dem perfekta för små handleder.

Lätt att hantera

Din dotter kommer att älska att bära detta fina glitterarmband. Du behöver inte göra något speciellt för att sätta på dig det. Det är bara att vira runt handleden. De elastiska armbanden är prydda med små färgglada paljetter. De passar perfekt runt små barns handleder och ger en touch av fantasi. Dessa armband är en fin present till små flickor. Med dessa armband kommer din dotter alltid att vara modern och snygg.
8129-ca1d6c.jpeg

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.