Armband med flerfärgade stjärnor och hjärtan med rosa bakgrund
Armband med flerfärgade stjärnor och hjärtan
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Armband med flerfärgade stjärnor och hjärtan

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Detta vackra flerfärgade armband i form av en sjöstjärna och ett hjärta kommer att se underbart ut på din dotters handled. Det är ett iögonfallande smycke! Färgglatt, det kommer inte att gå obemärkt förbi på din lilla prinsessa. Hon kommer att älska att bära det och visa upp det för sina vänner. Detta armband för barn finns i fyra olika utföranden.

Det här armbandet är vackert och unikt! Det är gjort av pärlor i form av stjärnor och mångfärgade hjärtan. Det är det perfekta armbandet för alla tillfällen!

Detta armband med stjärnor och hjärtan är mångfärgat och mycket originellt. Det består av plastpärlor i olika färger och små metallhjärtan. Det är mycket lätt och bekvämt att bära. Det är perfekt för alla tillfällen och passar till alla stilar.

Lätt och praktisk

Ge din dotter detta fina plastarmband. Det är lätt och enkelt att hantera och är bekvämt och roligt att bära. Din dotter kommer inte att känna sig betungad med denna juvel på handleden. Armbandet med stjärna och hjärta är ett flerfärgat plastarmband i form av en stjärna och ett hjärta. Det är perfekt för fester och speciella tillfällen. Detta armband består av pärlor i form av stjärnor och flerfärgade hjärtan. Det är elastiskt för att passa alla handleder. Perfekt för att sätta färg på din look!
8113-6a1ee2.jpeg

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.