Dansgolv med musiknummer för barn mot en vit bakgrund
Dansgolv med massor av musik för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Dansgolv med massor av musik för barn

681,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vårt dansgolv med massor av musik för barn, en rolig och pedagogisk produkt som introducerar ungdomar till dans samtidigt som de har roligt.

Den färgglada, slitstarka mattan är utformad för att användas både inomhus och utomhus, och har en halkfri yta för att förhindra olyckor. Dansmattan har flera spellägen för att variera det roliga och har även ett fritt läge där barnen kan dansa till sin egen favoritmusik.

Men dansmattan spelar inte bara musik: den har också ett numreringssystem som hjälper barnen att lära sig räkna när de dansar.

Perfekt för ditt barn!

Vårt dansgolv med musik för barn är en innovativ och rolig produkt som gör att barn kan ha roligt samtidigt som de dansar och lär sig. Dansmattan är utformad för barn i alla åldrar och har en mängd olika funktioner som gör dansupplevelsen ännu roligare. Dansgolvet är tillverkat av högkvalitativa material för att säkerställa att det är hållbart och slitstarkt. Den har också en halkfri yta för att förhindra olyckor när du dansar.
0-972df5.jpeg

En rolig och pedagogisk produkt

Dansmatta med musiksiffror för barn är en rolig och pedagogisk produkt som låter barnen ha roligt samtidigt som de lär sig om siffror och musik. Den färgglada mattan är ca 83 cm lång och 71 cm bred, vilket ger gott om plats för flera barn att dansa tillsammans. Mattan har flera knappar numrerade från 1 till 10, var och en motsvarar en annan sång. Barnen kan trycka på den knapp som motsvarar det nummer de väljer för att lyssna på låten och börja dansa. Barnens musikdansgolv är ett utmärkt sätt för barn att ha roligt samtidigt som de lär sig och utvecklar sina fysiska och kognitiva färdigheter.

Rör dig i takt med musiken

Vår kollektion av dansmattor är det perfekta sättet att få dina barn att röra på sig! Dessa roliga, färgglada mattor är perfekta för att skapa ett dansgolv i vardagsrummet, lekrummet eller trädgården. De är också perfekta för inomhusaktiviteter under regniga dagar. Varje matta är tillverkad av ett slitstarkt material som är lätt att rengöra och som tål de mest energiska dansarna. Mattorna är dessutom lätta och portabla, så att du kan ta dem med dig vart du än går. Oavsett om dina barn precis har börjat dansa eller redan är erfarna proffs, kommer våra dansmattor garanterat att göra dem glada över rörelse och dans.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.