Dansmatta med två trådlösa joysticks för barn mot en vit bakgrund
Dansmatta med två trådlösa joysticks för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Dansmatta med två trådlösa joysticks för barn

3977,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vår dansmatta med två trådlösa joysticks för barn är en rolig och pedagogisk produkt som introducerar barn till dans samtidigt som de har roligt.

Dansmattan är utrustad med två trådlösa joysticks, så att barnen kan röra sig fritt på mattan samtidigt som de styr sina rörelser med joysticken. Dansgolvet är tillverkat av högkvalitativa material, vilket garanterar extra hållbarhet och motståndskraft mot slitage.

Det är också lätt att rengöra och underhålla, vilket gör det till ett perfekt val för föräldrar som är oroliga för sina barns renlighet. De två trådlösa joystickarna är också utformade för att vara ergonomiska och lätta för barn att använda.

Kul och lekfullt!

Vår dansmatta med två trådlösa joysticks för barn är en rolig och underhållande produkt som gör det möjligt för unga att ägna sig åt sin passion för dans samtidigt som de har roligt. Dansgolvet är utformat för barn och erbjuder en interaktiv lekupplevelse tack vare de två trådlösa styrspakarna. Dansgolvet är tillverkat av högkvalitativa material, vilket gör det hållbart och slitstarkt. Det är också lätt att rengöra och underhålla, vilket gör det till ett perfekt val för föräldrar som är oroliga för sina barns renlighet. De två trådlösa joystickarna är också mycket praktiska, så att barnen kan röra sig fritt på dansgolvet utan att hindras av sladdar eller kablar.

En innovativ och rolig produkt

Dansmattan med två trådlösa styrspakar för barn är en innovativ och rolig produkt som gör att barn kan ha roligt samtidigt som de tränar. Dansmattan är utrustad med två trådlösa joysticks som gör att barnen kan spela interaktiva spel medan de dansar på mattan. Dansgolvet är tillverkat av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och motståndskraft mot slitage. Det är också lätt att rengöra och underhålla, vilket gör det till ett perfekt val för upptagna föräldrar. De två trådlösa kontrollerna är enkla att använda och gör att barnen kan spela en mängd roliga dansspel. Den är enkel att använda, hållbar och lätt att underhålla, vilket gör den till ett perfekt val för föräldrar som bryr sig om kvaliteten och säkerheten för sina barn

Rör dig i takt med musiken

Vår kollektion av dansmattor är det perfekta sättet att få dina barn att röra på sig! Dessa roliga, färgglada mattor är perfekta för att skapa ett dansgolv i vardagsrummet, lekrummet eller trädgården. De är också perfekta för inomhusaktiviteter under regniga dagar. Varje matta är tillverkad av ett slitstarkt material som är lätt att rengöra och som tål de mest energiska dansarna. Mattorna är dessutom lätta och portabla, så att du kan ta dem med dig vart du än går. Oavsett om dina barn precis har börjat dansa eller redan är erfarna proffs, kommer våra dansmattor garanterat att göra dem glada över rörelse och dans.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.