Högkvalitativt vadderat dansgolv med vitt fottryck
Vadderade dansgolv med fotavtryck av hög kvalitet
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Vadderade dansgolv med fotavtryck av hög kvalitet

511,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vårt kvalitetsdoppade dansgolv med fotavtryck är ett måste för alla dansintresserade.

Mattan är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och styrka. Mattans stoppning ger optimal komfort för fötterna, så att barnen kan utöva sin konst utan att uppleva smärta eller obehag.

Med sin smarta design och robusta konstruktion är det det perfekta tillbehöret för att förbättra ditt barns koncentration i dans och uppnå sina prestationsmål.

Ett oumbärligt tillbehör för entusiaster

Det vadderade dansgolvet är ett viktigt tillbehör för både amatörer och proffs. Mattan är utformad med en tjocklek av skum som ger optimal komfort under träningspass, repetitioner eller föreställningar. Mattans yta är täckt med ett fotavtryck som hjälper barn att visualisera sin positionering och dans. Det vadderade dansgolvet med kvalitetsfotavtryck har också en halkfri yta som ger optimalt grepp för att förhindra halka och fall. Slutligen är det vadderade dansgolvet Footprint Quality tillverkat av högkvalitativa material som garanterar exceptionell hållbarhet och motståndskraft mot slitage.

Perfekt för dig!

Vår vadderade kvalitetsmatta för fotavtryck är ett viktigt tillbehör för amatörer och barn som älskar att dansa. Mattan ger en bekväm och säker dansyta tack vare den tjocka stoppningen som absorberar stötar och minskar risken för skador. Mattans kvalitet är anmärkningsvärd, med ett mycket realistiskt intryck av fötterna som hjälper till att arbeta med precision i rörelserna och förbättra hållningen. Dansmattan är enkel att installera och använda, kan användas på alla plana, stabila ytor och har ett USB-gränssnitt. Den är också lätt att rengöra och underhålla tack vare sin yta.

Rör dig i takt med musiken

Vår kollektion av dansmattor är det perfekta sättet att få dina barn att röra på sig! Dessa roliga, färgglada mattor är perfekta för att skapa ett dansgolv i vardagsrummet, lekrummet eller trädgården. De är också perfekta för inomhusaktiviteter under regniga dagar. Varje matta är tillverkad av ett slitstarkt material som är lätt att rengöra och som tål de mest energiska dansarna. Mattorna är dessutom lätta och portabla, så att du kan ta dem med dig vart du än går. Oavsett om dina barn precis har börjat dansa eller redan är erfarna proffs, kommer våra dansmattor garanterat att göra dem glada över rörelse och dans.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.