barntröja, blå, med ett båtmotiv på, bestående av en långärmad t-shirt och shorts
Blå baddräkt med båt för barn med shorts och t-shirt
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Blå baddräkt med båt för barn med shorts och t-shirt

193,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna blåa baddräkt för barn är perfekt för sommardagar på stranden. Den består av matchande shorts och en t-shirt med en båt broderad på framsidan. Tyget är mjukt och andas, så ditt barn kommer att känna sig bekväm hela dagen. Ärmarna är korta och kragen är rundad för extra komfort. Passformen är lös och bekväm och kompletteras av ett resårband i midjan för bättre stöd. Shortsen är korta och har en sidoficka för förvaring av småsaker. T-shirten har ett roligt, färgglatt tryck som ger ditt barn en avslappnad och snygg look. Denna blåa barnbaddräkt är perfekt för roliga dagar på stranden eller vid poolen.

Redo för en simtur!

Denna underbara blåa baddräkt för barn är perfekt för sommardagar på stranden eller vid poolen. Den består av en t-shirt med en båt tryckt på framsidan och matchande shorts. Tyget är mjukt och andas, så att ditt barn håller sig sval och bekväm hela dagen. Sömmarna är förstärkta för ökad hållbarhet och designen är snygg och färgglad. Midjan är justerbar tack vare det elastiska midjebandet och knytbanden, så att ditt barn kan bära den bekvämt och säkert. Denna baddräkt finns i olika storlekar för att passa alla barn. Ge ditt barn en söt och trendig look i sommar med denna blåa baddräkt med båt för barn!
81716-8d1a17.jpeg
81716-e76f55.jpeg

Perfekt för dagar på stranden

Denna blåa barnbaddräkt är perfekt för dagar på stranden eller vid poolen. Baddräktens överdel har en vacker båt, vilket ger ditt barn en rolig och lekfull look. Shortsen och T-shirten fulländar looken perfekt. Simdräktens skärning är utformad för att ge ditt barn maximal rörelsefrihet, medan materialen är mjuka och andas för ökad komfort. Den omsorgsfulla finishen garanterar lång livslängd och motståndskraft mot repor och slitage. Denna baddräkt för barn är det perfekta valet för dagar på stranden eller vid poolen.

Ner i vattnet!

För stranden eller poolen, mönstrade eller enfärgade, endelade eller tvådelade, upptäck våra badkläder för flickor och pojkar. Gör dig redo för sommaren med våra trendiga och färgglada badkläder för barn.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.