på en vit bakgrund, ett par blå babyskor, en med höger sida uppåt och den andra upp och ned.
Mjuka, luftiga blå babyboots med kardborreknäppning
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Mjuka, luftiga blå babyboots med kardborreknäppning

238,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Dessa blå babyboots är perfekta för ditt barns små fötter. De är mycket mjuka och luftiga, så att ditt barn kan röra sig fritt och säkert. Det mjuka tyget andas och ger barnet en känsla av komfort och välbefinnande.

Lugn och fullständig säkerhet

Dessa blå babyboots är perfekta för att hålla ditt barns små fötter säkra och bekväma. De är tillverkade av mjuka material som andas och är utformade för att hålla barnets fötter bekväma och fria. Kardborreknäppning på ovansidan av tossorna gör det enkelt och säkert att hålla tossorna på plats. Yttersulan är halkfri och ger extra skydd för ditt barns fötter. Dessa tossor finns i olika storlekar för att passa ditt barns snabba tillväxt. De kan även maskintvättas för enkel skötsel. Ge ditt barn maximal komfort och säkerhet med dessa mjuka, luftiga blå babyboots med kardborreknäppning.
på en vit bakgrund, ett par blå babyskor, en med höger sida uppåt och den andra upp och ned.
81559-257fd5.jpeg

För att ge ditt barn maximal komfort

Dessa blå babyboots är utformade för att ge ditt barn maximal komfort. Det mjuka, ventilerande materialet gör att dina små fötter kan andas och röra sig fritt. Kängorna har också en praktisk kardborreknäppning som håller fast kängorna ordentligt på ditt barns fötter. Dessutom är de ljusa, glada färgerna perfekta för att följa med ditt barn vart det än går. Dessa blå babyboots är utformade för att ge ditt barn optimalt skydd och komfort.

Söta tofflor

Med kardborreknäppning, fodrade, mules eller strumpor, barntofflor kan anpassas till alla situationer och stilar, för flickor och pojkar. Upptäck vårt urval av barntofflor.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.