en baby står med bara benen synliga och bär små, mjuka, gröna tossor som andas
Mjuka, luftiga gröna babyskor
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Mjuka, luftiga gröna babyskor

238,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Dessa gröna babyboots är perfekta för ditt barns små fötter.

De är tillverkade av mjuka material som andas och ger ditt barn en känsla av komfort och trygghet. Kängorna har en innersula i skum som gör att ditt barn kan gå och röra sig säkert.

Flexibel och andningsbar

Dessa gröna babyboots är perfekta för ditt barns små fötter. De är tillverkade av mjuka material som andas och känns mjuka och sköna mot barnets hud. Kängorna har en halkfri sula så att ditt barn kan röra sig säkert. De har också ett elastiskt fästsystem för enkel och säker passform. Den gröna färgen är ljus och levande, vilket gör dem till ett utmärkt alternativ för att komplettera ditt barns look. Dessa tossor är perfekta för att hålla ditt barns små fötter varma och bekväma.
en baby står med bara benen synliga och bär små, mjuka, gröna tossor som andas
81546-98b1f7.jpeg

Optimal komfort

Dessa gröna babyboots är tillverkade av ett mjukt tyg som andas och ger dina fötter optimal komfort. De är perfekta för ditt barns små fötter eftersom de är designade för att vara lätta och andas. De halkfria sulorna ger extra grepp och den ergonomiska formen håller fötterna bekväma hela dagen. Tofflorna har en praktisk dragkedja för enkel på- och avtagning. Den enkla, tidlösa designen kommer garanterat att falla både unga och gamla i smaken. Dessutom finns de i en mängd olika färger och storlekar för att passa alla bebisar. Ge dina fötter bästa möjliga komfort med dessa mjuka, luftiga gröna babytofflor!

Söta tofflor

Med kardborreknäppning, fodrade, mules eller strumpor, barntofflor kan anpassas till alla situationer och stilar, för flickor och pojkar. Upptäck vårt urval av barntofflor.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.