barn som sitter på golvet med bara benen synliga och har mjuka, smidiga blå tossor på sig
Mjuka, luftiga blå babyskor
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Mjuka, luftiga blå babyskor

238,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Dessa blå babyboots är mjuka och följsamma, vilket gör dem perfekta för ditt barns små fötter.

De är designade med en ovandel i lättviktstyg som andas, vilket gör att dina små fötter kan andas och hålla sig svala hela dagen.

Flexibla material

Dessa blå babyboots är utformade för att ge ditt barn maximal komfort och välbefinnande. De är tillverkade av mjuka material som andas och anpassar sig perfekt till ditt barns fötter så att de känns mjuka och lätta. Den ergonomiska formen och kardborreknäppningen ger optimalt stöd och perfekt passform. Kängorna har en halkfri sula så att ditt barn kan röra sig tryggt och säkert. Dessutom är de lätta att ta på och av, vilket gör dem perfekta för familjeutflykter. Dessa blå babyboots är den perfekta lösningen för att följa din baby när han tar sina första steg.
81512-8f0c02.jpeg

Perfekt för ditt barns små fötter

Dessa blå babyboots är mjuka och luftiga, perfekt för ditt barns små fötter. De är tillverkade av högkvalitativa material och är ultramjuka och bekväma. Den mjuka, flexibla sulan ger extra skydd och säkerställer en säker och stabil passform. Ovandelen är tillverkad av ett tyg som andas så att fötterna kan andas och hålla sig svala. Kardborreknäppningen gör det enkelt att ta på och av tofflorna. Med sina klara färger och söta mönster är dessa babyboots perfekta för att komplettera vilken look som helst. Ditt barn kommer att älska att bära dessa söta och bekväma tofflor!

Söta tofflor

Med kardborreknäppning, fodrade, mules eller strumpor, barntofflor kan anpassas till alla situationer och stilar, för flickor och pojkar. Upptäck vårt urval av barntofflor.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.