vi ser benen på ett sittande barn som bär bruna strumpor med en vit etikett
Bruna sockor till barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Bruna sockor till barn

272,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Dessa bruna barnstrumpor är perfekta för vinterdagar. De är tillverkade av en mjuk, varm bomulls- och polyesterblandning som håller fötterna varma. Strumporna har en halkfri sula för ökad säkerhet och komfort.

Bekväm och bedårande!

Dessa bruna barnstrumpor är perfekta för ditt barns små fötter. De är tillverkade av högkvalitativa material och ger dina barn en mjuk och bekväm känsla. Den unika designen ger utmärkt skydd och rörelsefrihet. Den höga ovandelen ger optimalt stöd och den halkfria innersulan i gummi ger maximalt grepp. Förstärkta sömmar och tyg som andas gör att fötterna kan andas och vara bekväma hela dagen. Strumporna finns i flera olika storlekar och färger, så att ditt barn kan hitta den modell som passar honom bäst. Ge dina barn bästa möjliga komfort och skydd med dessa bruna barnstrumpor.
81492-50ce40.jpeg

Tillverkad av mjukt tyg som andas!

Dessa bruna barnstrumpor är perfekta för små fötter. De är tillverkade i ett mjukt tyg som andas och ger en varm och bekväm känsla för dina barn. Strumporna har en halkfri sula så att barnen kan springa och leka utan att halka eller snubbla. De bruna barnstrumporna är perfekta för att hålla små fötter varma och skyddade, samtidigt som de ger gott om rörelsefrihet.

Söta tofflor

Med kardborreknäppning, fodrade, mules eller strumpor, barntofflor kan anpassas till alla situationer och stilar, för flickor och pojkar. Upptäck vårt urval av barntofflor.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.