vi ser benen på ett sittande barn som bär röda strumpor med en vit etikett
Röda sockor till barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Röda sockor till barn

272,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Dessa röda barnstrumpor är det perfekta tillskottet till ditt barns garderob. De är tillverkade av mjuka material som andas och håller dina små fötter varma och sköna. Den röda färgen är ljus och iögonfallande, vilket gör dem till ett perfekt val för kallare dagar.

Bekväm och bedårande!

Dessa röda strumpor för barn är den perfekta blandningen av komfort och stil. De är utformade för att kännas mjuka och varma och är tillverkade av en mjuk bomullsblandning som andas och känns skön att ta på. Den integrerade halkfria sulan ger optimalt grepp på alla underlag, vilket gör dem till det perfekta valet för små äventyrare. Den klarröda färgen och den unika designen ger kängorna en touch av personlighet och stil. De röda barnstrumporna är perfekta för avkoppling hemma eller för att följa med ditt barn på dess dagliga äventyr.
81479-89cbc1.jpeg

En söt och bekväm accessoar

Dessa röda strumpor för barn är en söt och bekväm accessoar. De är tillverkade av mjuka material som andas och gör att dina små fötter mår bra. Den unika designen gör att barnen kan hålla fötterna varma när de leker och springer. Den halkfria sulan är utformad för att ge utmärkt grepp på släta och grova ytor. Strumporna finns i en mängd olika storlekar och färger för att passa alla stilar och åldrar. Barnen kommer att älska dessa röda strumpor som ger dem en trendig och snygg look. Ge dina barn den komfort och stil de förtjänar med dessa röda strumpor!

Söta tofflor

Med kardborreknäppning, fodrade, mules eller strumpor, barntofflor kan anpassas till alla situationer och stilar, för flickor och pojkar. Upptäck vårt urval av barntofflor.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.