ett par gula strumpor med en vit etikett på toppen, mot en vit bakgrund
Gula strumpor till barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Gula strumpor till barn

272,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Dessa gula barnstrumpor är det perfekta tillskottet till ditt barns garderob. De är tillverkade av en blandning av bomull och polyester och är mjuka och bekväma, vilket gör dem till ett perfekt alternativ för små barnfötter. De klara färgerna och roliga mönstren ger en extra touch av stil.

Bekväm och bedårande!

Dessa gula barnstrumpor är perfekta för att hålla små fötter varma och bekväma. De är tillverkade av mjuka material som andas och är utformade för att ge extra skydd mot kyla och värme. Den halkfria sulan är texturerad för extra grepp och stabilitet. Strumporna har också ett roligt, färgglatt mönster som barnen kommer att älska. Den ergonomiska designen ger en bekväm och säker passform runt ankeln och hälen, så att barnen kan röra sig fritt och obehindrat. Strumporna är lätta att rengöra och underhålla och passar perfekt för både inomhus- och utomhusaktiviteter.

Det perfekta tillskottet till ditt barns garderob

Dessa gula barnstrumpor är det perfekta tillskottet till ditt barns garderob. De är tillverkade i ett mjukt, stretchigt tyg som ger en varm och bekväm känsla samtidigt som de skyddar ditt barns fötter. Strumporna har också en halkfri sula så att ditt barn kan röra sig säkert. Den ljusgula färgen är glad och kan enkelt matchas med mer färgglada kläder. Strumporna finns i olika storlekar för att passa barn i alla åldrar. De kan också maskintvättas för enkel och långvarig användning. Dessa gula strumpor är det perfekta sättet att hålla ditt barn säkert och bekvämt.

Söta tofflor

Med kardborreknäppning, fodrade, mules eller strumpor, barntofflor kan anpassas till alla situationer och stilar, för flickor och pojkar. Upptäck vårt urval av barntofflor.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.