Pokémon magisk låda för barn med förvaring på en korall bakgrund
Pokémon magisk låda för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Pokémon magisk låda för barn

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Har du ett barn hemma som inte kan få nog av Pokémon? I så fall har vi den perfekta lösningen för dig!

Den magiska Pokémon-lådan för barn är ett måste för alla fans av den berömda tecknade serien.

Den kommer med ett suddgummi, denna magiska låda med Pikachu, den har flera färger, men du kan inte välja, överraskningen är att veta vilken färg din låda kommer att ha.

Pokémon Magic Box är en rolig leksak för barn. Den består av en stor plastlåda med ett genomskinligt lock. Inuti lådan finns en liten Pikachu-figur. Detta spel är perfekt för barn från 5 år och uppåt.

En magisk låda med Pikachu!

Vill du göra ditt barn lyckligt? Ge dem då en magisk Pokémon-låda för barn! Lådan innehåller ett slumpmässigt mönster som garanterat får ditt barn att le. Lådan har ett suddgummi inuti, vilket är perfekt för skolan eller hemmet. Pokémon Magic Box är en unik produkt som låter barn utveckla sin fantasi. Barnen kan lära sig att rita Pokémon, färglägga dem och ge dem liv. De kan också spela roliga spel och lära sig om de olika arterna av Pokémon. Pokémon Magic Box är ett utmärkt sätt för barn att ha roligt samtidigt som de lär sig.

En otroligt rolig produkt

Pokémon Magic Box for Kids är en otroligt rolig och lärorik produkt som låter unga Pokémon-fans fördjupa sig i sina favoritvarelsers fantastiska värld. Den magiska lådan innehåller allt som barnen behöver för att ha roligt i timmar och samtidigt utveckla sin fantasi och kreativitet. Pokémon Magic Box innehåller en mängd viktiga saker för unga Pokémon-fans. För det första finns det en uppsättning samlarkort, vart och ett med en annan bild av en Pokémon-varelse. Den här guiden är perfekt för barn som vill lära sig mer om Pokémons värld.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.