-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Flexibel elektrisk Orbeez-pistol med gelkulor för barn

965,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vi presenterar vår mjuka elektriska gelboll Orbeez gun för barn, en rolig och innovativ leksak som ger barn timmar av underhållning.

Den har en kraftfull motor som skjuter gelbollar i en otrolig hastighet. Kulorna är tillverkade av mjuk, giftfri gel, vilket gör dem säkra för barn. Pistolens ergonomiska design gör den lätt att hantera och bära med sig.

Dessutom medföljer en USB-kabel för enkel laddning. Med denna mjuka elektriska gelboll Orbeez-pistol för barn kan barnen njuta av en unik och rolig lekupplevelse.

En fantastisk present till barn i alla åldrar!

Denna mjuka elektriska gelbollspistol Orbeez för barn är ett utmärkt sätt att hålla barnen underhållna och roade.
Den har en kraftfull motor som skjuter iväg mjuka, färgglada gelbollar. Pistolen är mycket enkel att använda och kräver inga batterier, vilket gör den mycket praktisk. Gelkulorna är giftfria och säkra för barn.
Barn kan tillbringa timmar med att ha roligt med denna elektriska orbez-pistol med gelbollar för barn. Det är en utmärkt present till barn i alla åldrar och hjälper dem att utveckla sin fantasi och kreativitet.

0-505108.jpeg

Söt och originell!

Denna mjuka elektriska gelboll Orbeez-pistol för barn är den perfekta leksaken för små lekälskare.
Den levereras med en mängd olika ljusa färger och orbeez, vilket gör den till ett utmärkt sätt att stimulera barns kreativitet och fantasi. Den ergonomiska designen gör den enkel och säker för barn att hålla i, medan det halkfria handtaget ger ett fast och säkert grepp. Orbeez är tillverkade av mjuk, giftfri gel, vilket gör dem säkra och roliga för barn.
Dessutom medföljer en inbyggd förvaringstank för orbeez så att barnen kan använda dem om och om igen. Med denna elektriska orbeez-pistol med mjuka gelkulor för barn kan barnen ha roligt och lära sig på samma gång!

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.