Min Korg

SVENSK KUNDSERVICE 🇸🇪

–10% NU MED KODEN RDM10

4,8/5 KUNDMEDDELANDEN ★★★★★

Paw Patrol, fenomenet som skakar om våra barn

Efter att ha gjort succé världen över sedan 2013 väcker programmet Pat’Patrouille barnens intresse. Valparna, räddningshjältarna, har vunnit hjärtan hos barn under sex år. Du kanske har hört detta ord(Patrol) eller några slogans från serien i munnen på dina små.

Une affiche de pat patrouille avec les ' chiens héros du dessin animé.
Patrull är ögonblickets uppenbarelse, och licensen har vunnit en hel generation unga människor.

Vad är Patrullen?

Att vara uppdaterad om Pat’Patrouille hjälper dig att bättre förstå vissa av dina barns beteenden. Även om programmet har funnits i knappt tio år är det inte för sent att haka på trenden. Så vad behöver du veta om denna spektakulära tecknade serie?

Vilka är Patrullen?

Pat’Patrouille är ett litet team som består av en tioårig pojke som heter Ryder och sju valpar. Varje hund har sina egna talanger. Att känna till var och en av dem kommer att vara till nytta när ditt barn ställer frågor till dig. För att göra det lättare för små barn att känna igen dem har författaren tilldelat varje valp en annan uppgift, samt en färg för varje valp. Detta hjälper barn med deras visuella minne, men gör det också lättare att komma ihåg namn.

  • Marcus är en dalmatiner med två jobb, bland annat brandman och ambulanssjukvårdare. Han bär rött, som en referens till lågorna.
  • Den engelska bulldoggen heter Ruben och är byggnadsspecialist. Hans favoritfärg är gult.
  • Sedan har vi Rocky, en korsningshund som är specialiserad på återvinning. Hans miljövänliga sida passar mycket bra ihop med färgen grön.
  • Stella, den engelska cocker spanieln, kan flyga helikoptrar och drönare. Eftersom hon är en hona är hennes färg rosa.
  • I Chases fall är han en schäfer med den dubbla rollen som polis och spion. Hans färg är blå.
  • Labradoren som heter Zuma är en räddare. För att sticka ut har han den orange färgen, som vanligtvis bärs av räddare.
  • Och chiwawa-tiken Tracker är en upptäcktsresande i en jeep. Färgen khaki är avsedd för honom, eftersom den gör att han kan smälta in i landskapet under sina farliga uppdrag.
Les jouets pat patrouille au complet. il y a Ryder le garçon et ses 7 chiens
Patrullen består av en ung pojke och hans sju extraordinära hundar.

Hur utvecklas berättelsen?

Varje avsnitt börjar på ungefär samma sätt. Ryder, den unge pojken, får en rapport om att någon är i fara. Rapporten görs via telefon eller helt enkelt av någon som bevittnat händelsen. Ibland råkar han dock befinna sig på olycksplatsen.

För att hjälpa denna person kallar han in sitt team, Pat’Patrouille. När varje hund har fått sitt uppdrag börjar berättelsen. Varje hund gör sitt bästa för att hjälpa personen i nöd.

Sekundära karaktärer

Försumma aldrig bifigurerna, oavsett hur obetydliga de kan verka för dig. Barns observationsförmåga är sådan att de aldrig missar ett ögonblick av showen. Det finns en god chans att du kommer att höra något av dina små barn ställa frågor om någon av dessa statister. Så vilka är de?

  • Bonden Yumitar hand om sin gård och planterar alla möjliga sorters frukt och grönsaker. Hennes man Al hjälper henne också med arbetet.
  • Herr Hollinger är borgmästare i grannstaden. Han åtföljs alltid av ett gäng katter, som brukar spela Grande-Vallée otäcka spratt. Som tur är finns Pat’Patrouille där för att hålla ett öga på saker och ting.
  • Jake äger ett skidcenter i bergen. Hans följeslagare är Everest, en blåögd husky.
  • Mrs Goodway är borgmästare i Grande-Vallée. Hennes roll i serien är vanligtvis att kalla ut patrullen för att hålla ordning i staden.
  • Slutligen har vi kapten Turbot. Den här biologen gillar att tillbringa det mesta av sin tid på sin båt.

Varför älskar barn Pat’ Patrouille?

Serien är särskilt inriktad på en ung publik av goda skäl: det är en pedagogisk tecknad serie. I avsnitten får dina barn lära sig saker om livet. Räddningsaktionerna lär dem till exempel att vara altruistiska och att hjälpa alla i nöd. Men detta är inte den enda anledningen till fenomenets rykte. Det finns andra anledningar till att barn är så intresserade.

Ett lyckligt slut på varje avsnitt

Barn älskar lyckliga slut eftersom de i sin unga ålder ännu inte är mentalt starka nog för spänningsberättelser med sorgliga slut. Därför är det väldigt roligt för dem att se hur berättelsen slutar.

Roliga och lärorika spel

För att fånga den unga publikens uppmärksamhet ännu mer har produktionen inte nöjt sig med att bara animera den. Det finns också ett antal spel baserade på samma tema.

Färgläggning

Ett av Paw Patrol-spelen är till exempel färgläggning. Barnen kan träna sitt minne, men de kan också lära sig att färglägga linjer. Detta är en av de olikakreativa fritidsaktiviteter som finns tillgängliga som en spin-off från serien.

Brädspel

Brädspel finns också tillgängliga så att flera barn kan spela tillsammans. Denna typ av underhållning är perfekt för en födelsedagsfest, eftersom din lilla kan spela med alla sina gäster.

Pussel

Pussel är ett annat populärt spel. De är dimensionerade så att ditt barn kan hålla i varje del utan problem. Uppenbarligen är nivån anpassad till de intellektuella färdigheterna hos barn under sex år. Detta gör det möjligt för dem att arbeta med sitt minne och observationsförmåga.

Un puzzle Pat patrouille a moitié fini et des mains d'enfant.
Patrullpusslet, som är populärt bland yngre barn, är ett spel som hjälper till att utveckla kognitiva funktioner

Klistermärken

Dessa kan användas individuellt eller i uppsättningar. I det andra fallet kan din lilla skapa en samling. Detta kommer också att hjälpa dem att utveckla uthållighet och en önskan att bevara sina tillhörigheter.

Videospel

Videospel finns också tillgängliga på marknaden. Detta bidrar i hög grad till Pat’Patrouille’s framgång.

Naturligtvis är det viktigt att veta vid vilken ålder ett barn bör titta på TV och vid vilken ålder de får röra en joystick eller smartphone.

Böcker om Paw Patrol

Berättelserna i de animerade versionerna är många och fängslande för barn. Men för att ytterligare vidga vyerna för det lilla teamet har det också publicerats böcker. På sidorna i böckerna återberättas alla äventyr som de räddande valparna har varit med om. Dessa berättelser kan hjälpa dig att få ditt barn att somna på kvällen, eller helt enkelt lugna ner honom.

Vissa utgåvor har färgläggningssidor och andra har klistermärken. Så du kan slå tre flugor i en smäll om du känner för att ge ditt lilla barn en godbit.

Leksaker

Naturligtvis behöver du leksaker som patroller kontrolltorn för att höja Patrols rykte till högsta nivå. Detta ger föräldrar gott om möjligheter att behandla sina barn. Här är en lista över Patrull-leksaker som du kan ge dina småttingar

Un rayon de jouet en grand magasin avec un stock de peluches Pat Patrouille.
Patrull Patrull leksaker exploderar i popularitet och dyker upp i stormarknader

Lego

Lego är en av de mest populära kreativa aktiviteterna som erbjuds. Ditt barn kan bygga ett hus, ett fordon eller ett garage. Med den här typen av leksaker får fantasin fritt spelrum. De kan till och med återskapa tecknade scenarier eller skapa nya när de leker.

En interaktiv klocka

För att hjälpa ditt barn att minnas de räddade valparnas äventyr, men framför allt för att uppleva sitt eget äventyr, ge honom en Patrullklocka. Den har inspelningar där valparnas röster kan höras. Utsikterna att höra deras favoritrepliker och slogans kommer att muntra upp ditt lilla barn.

Actionfigurer

Alla karaktärer, särskilt valparna, har sina egna figurer. Om ditt barn har en favorit kan du ge dem en miniatyr. En av fördelarna med den här tecknade serien är att du inte behöver välja mellan könen. Så både pojkar och flickor kan ha sina egna figurer att leka med.

Barnvagnen

Om ditt barn är under tre år, men redan vet allt om Patrullen, kan du göra honom glad genom att sätta honom i en Patrullvagn när ni tar en promenad tillsammans. Naturligtvis kan du också hitta modeller för dockor. Din lilla flicka kommer också att bli glad.

Ett par inlines-skridskor

Denna leksak passar bäst för barn från fem år och uppåt. Du behöver bra balans för att kunna använda dem utan att ramla. Med inlinesrullskridskorna kan ditt lilla barn åka och rädda någon, precis som i den tecknade filmen.

Olika tillbehör

Efter att ha bidragit till framgången med Pat’Patrouille är tillbehören mycket efterfrågade i butikerna. Våra hjältars godbitar finns tillgängliga över hela världen och gläder tusentalsbarn. Det finns något för alla på marknaden.

Muggar

En god frukost är det bästa sättet att börja dagen. För att uppmuntra din lilla rackare att äta ordentligt på morgonen, ge honom en Pat’Patrouille-mugg. Han kommer att kunna dricka sin mjölk i lugn och ro och njuta av den. Det kommer också att hjälpa honom att lugna ner sig vid bordet.

En golvmatta

Uppmuntra ditt barn att leka lite mer i sitt rum med en Patrol-golvmatta. Det finns olika modeller, med olika former och karaktärer för att passa olika smaker. Denna typ av föremål ger också en gladare touch till barnets rum, vilket är anledningen till att föräldrar är så angelägna om att köpa dem.

En lysande väckarklocka

Ett annat sätt att göra ditt barns sovrum mer attraktivt och praktiskt är att installera en väckarklocka. Denna accessoar hjälper ditt barn att vakna i tid varje morgon för att undvika att komma för sent till skolan. Den lysande sidan kommer att stimulera ditt barn tack vare dess lekfullhet.

En ryggsäck

Du kan också skaffa en Paw Patrol-ryggsäck. Att använda den här typen av accessoar uppmuntrar ditt barn att gå till skolan, eftersom ungdomar gillar att visa upp sina saker för sina vänner. Det bidrar också till seriens framgång. Olika modeller finns också tillgängliga för att möta den unga publikens krav och preferenser.

Ett lunchset

Det finns inget coolare för ett barn än att komma till skolan med tillbehör från sin favorittecknad film. Som en speciell belöning kan du låta dem ta med sig ett Patrol-lunchset till skolmatsalen.

Tecken på att ditt barn är ett Patrol-fan

Chansen att en vuxen känner till det berömda programmet Patrullen är stor om man har ett barn under sex år. Om du ännu inte är helt säker på om ditt barn gillar serien finns det ett antal tecken du kan hålla utkik efter.

Han frågar efter tillbehör till Patrullen

Om ett barn är intresserat av en viss serie är det vanligt att de frågar efter ett föremål med deras favoritkaraktär. Barn frågar vanligtvis efter en skolväska eller en leksak.

Un événement Pat Patrouille. Il y a deux personnes déguisées en personnage Pat Patrouille et un enfant heureux. Il y a des gens en arrière plan
Barn är fängslade av karaktärerna och tvekar inte att posera tillsammans med dem på särskilda evenemang.

Du kan några slogans

Ja, det stämmer! Vi pratar om dig. Du kanske inte har märkt det, men ditt barn tittar regelbundet på den tecknade serien. Utan att veta om det har du memorerat valparnas slogans, som “Ruben är alltid på bollen” eller “Chase är på fallet”. När du hör samma fraser om och om igen är det inte förvånande att du kan några passager.

Du nynnar på sången

“It’s the Pip pup boogie “, en liten musikalisk del av fenomenet körs på en slinga i ditt huvud. Utan att det är meningen nynnar du på den här låten när som helst på dygnet. Den består bara av en mening, vilket är anledningen till att den är så klistrig.

Pat” Patrol: vår slutsats

På det hela taget ligger framgången med denna tecknade serie inte bara i dess berättelser. De olika godbitarna och andra spin-off-produkter har gjort Patrol till ett internationellt fenomen och vunnit den unga publikens hjärtan. Kreativa fritidsaktiviteter stimulerar barnens intelligens, vilket är anledningen till att föräldrar är så angelägna om att köpa dem. Naturligtvis är inte alla vuxna med barn av samma åsikt. Om du har en helt annan åsikt i ämnet uppmanar vi dig att berätta om det i kommentarerna.

Gratis Leverans

Beställningar över 584 kr*

Svensk Leverans

Vi levererar överallt i Sverige

100% säker

PayPal / MasterCard / Visa

10% rabatt på hela butiken !


Gå med i vår VIP-kundlista och ta del av våra exklusiva erbjudanden, kampanjer, privata försäljningar och hämta din välkomstgåva.