Mörkblå tipi för barn med gula stjärnor på toppen. Den är formad som ett slott med en tunnel som leder till en bollpool.
3-i-1-tepee för pojkar i form av ett tunnelslott och en bollpool
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

3-i-1-tepee för pojkar i form av ett tunnelslott och en bollpool

1306,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna 3-i-1 tipi för pojkar är den perfekta leksaken för små äventyrare. Den är utformad som ett slott, en tunnel och en bollpool, så att barnen kan ha roligt och utforska sina egna fantasivärldar. Tillverkad av slitstarkt tyg och robusta material, är den extremt slitstark och erbjuder optimal säkerhet.

Tipin har också ett nätfönster så att föräldrarna kan hålla ett öga på sina barn samtidigt som de ger dem sitt eget utrymme. De klara färgerna och den glada designen gör tipin ännu roligare och stimulerar barnens fantasi.

Ett slott med en bollpool som ditt barn kommer att älska!

Detta 3-i-1-tepee för pojkar är den perfekta presenten till alla små äventyrare! Det förvandlas till ett magiskt slott, en tunnel och en bollpool. Den robusta, stabila strukturen garanterar säkerhet och timmar av skoj. De ljusa, glada färgerna ger rummet en touch av originalitet. Den generösa storleken gör att barnen kan leka inomhus eller utomhus och dela utrymmet med sina vänner.

Så otroligt och magiskt!

Upptäck denna magnifika 3-i-1 tipi för pojkar, den är så otrolig och magisk! Det vattentäta tygtaket skyddar mot sol och regn. Det mjuka tyget som andas är lätt att rengöra och rivtåligt. Fästanordningar gör att tipin kan fästas i marken och vikas ihop för enkel förvaring. Barnen kommer att älska denna 3-i-1 tipi för pojkar, som ger timmar av lek och äventyr!

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.