Sommarhatt för spädbarn i panamamodell med knut i svart
Sommarhatt för spädbarn
0,0 kr284,0 kr Select options
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Sommarhatt för spädbarn

0,0 kr284,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en sommarhatt till ditt barn? Välj en sommarhatt i halm med rosett! En hatt som är lika vacker som den är bekväm, och som skyddar ditt barns ansikte mot solen. Denna hatt passar små flickor och pojkar i åldern 2 till 8 år. Den finns i en rad olika färger och kommer att se bra ut med vilken outfit som helst.

Sommarhatten är en viktig accessoar för att skydda ditt barn mot solen. Den lätta bomullshatten är bekväm att bära och ger ett utmärkt solskydd. Det mjuka innerbandet i frotté håller hatten på plats och ventilationsöppningarna på sidorna gör att luften kan cirkulera. Hattens breda brätte ger extra skydd mot solen.

Stråhatt för sommaren

Babyhatten för sommaren är ett oumbärligt tillbehör för alla små barn som går utomhus, t.ex. till stranden. Hatten ger ett effektivt skydd för ditt barns huvud och förhindrar solsting eller solrelaterade problem. Sommarhatt för spädbarn, tillverkad av mjukt, lätt bomullstyg, med ett brett visir för att skydda mot solen. Hatten är helt fodrad med tyg för extra komfort och har ett elastiskt band baktill för perfekt passform. Med denna kvalitetshatt kommer ditt barn att känna sig sval och bekväm hela sommaren!

En söt hatt

Hatten är tillverkad av lätta material som andas och är perfekt för varma, soliga dagar. Mössan finns i en mängd söta färger som passar alla smaker och stilar. Den är också lätt att matcha med ditt barns kläder för den perfekta sommarlooken. Hattens design är särskilt anpassad till spädbarns behov. Den har ett brett brätte som skyddar ditt barns ansikte och ögon från skadliga UV-strålar. Oavsett om du tillbringar en dag på stranden, i parken eller bara leker i trädgården är sommarhatten ett perfekt val för att hålla ditt barn skyddat och bekvämt hela sommaren.

Håll öronen varma!

Skydda ditt barn mot kylan med en mössa i ull eller bomull, fodrad, peruansk stil eller chapka, som du vill. Vårt sortiment av barnhattar erbjuder ett brett urval!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.