Prinsessbyxor i manchester i brunt för flicka framför en vit vägg
Prinsessshorts i manchester för flickor
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Prinsessshorts i manchester för flickor

227,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Din dotter kommer att se fantastisk ut i dessa prinsessshorts i manchester. De är så söta och har ett bälte som kan knytas till en fin rosett. Dessa shorts för flickor är säsongsanpassade och kan bäras både på vintern och våren. De finns i tre olika färger och fem storlekar från 1 till 4 år.

Dessa prinsessshorts i manchester för flickor är supersnygga och bekväma. Det elastiska midjebandet och dragskon ger perfekt passform. Sidofickorna är praktiska för förvaring av små skatter. Manchestertyget är mjukt och skönt att bära. Små flickor kommer att älska dessa prinsessshorts!

Bekväma shorts

Dessa manchestershorts kan bäras till en mängd olika plagg. Det mjuka tyget som andas ser till att din dotter har det så bekvämt som möjligt under de varmare årstiderna. Shortsen är supersöta och passar perfekt för vinterdagar. Manchestertyget är mjukt mot huden och mycket bekvämt att bära. Det elastiska midjebandet ger perfekt passform och shortsen stängs med en knapp baktill. Små flickor kommer att älska att bära dessa söta shorts.
5846-30cafd.jpeg

En fin frisyr

Dessa prinsessshorts i manchester för flickor har en mycket charmig design och en smickrande skärning som visar upp din lilla prinsessas ben utan att kompromissa med komforten. Det elastiska midjebandet ger en perfekt och bekväm passform och framtill finns en rosett att knyta för att göra outfiten komplett. Shortsen finns i en mängd starka och livfulla färger och kan enkelt matchas med andra plagg i ditt barns garderob. Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller bara en avslappnad dag ute, kommer dessa shorts att vara ett perfekt val för din lilla prinsessa!

Fri som en fågel!

Barnshorts är ett måste bland sommarkläderna, så att ditt barn kan leka i solen i lugn och ro. De finns i alla former, färger och material!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.