Pokémon Pikachu ryggsäck och frukt med andra pokemons vid foten av ett träd
Pokémon Pikachu och frukt ryggsäck
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Pokémon Pikachu och frukt ryggsäck

511,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn Pokémon? Och i synnerhet Pikachu? Då kommer de att älska denna fina Pikachu-ryggsäck inför det nya skolåret!

Den stora förvaringskapaciteten och de 2 huvudfacken gör att ditt barn kan bära alla sina saker på ett organiserat sätt, perfekt för att gå till skolan.

Pikachu- och fruktryggsäcken är perfekt för små Pokémon-fans! Denna söta ryggsäck är tillverkad av mjuk frotté och har en bild av Pikachu med frukt på framsidan. Det finns ett stort huvudfack och en liten framficka med dragkedja, perfekt för förvaring av alla dina favoritleksaker och tillbehör. Axelremmarna är justerbara för att passa barnets storlek och ryggsäcken har ett bärhandtag upptill.

Den perfekta väskan för ditt barn!

Med stor förvaringskapacitet och massor av fack är denna Pokémon-ryggsäck perfekt för att följa med ditt barn till skolan, idrotten eller på helgen! Det är ett måste för alla fans av den berömda japanska serien. Den har en unik design med den symboliska Pikachu-figuren och färgglada frukter som ger en fräsch och rolig touch. Den är mycket bekväm att bära tack vare de vadderade, justerbara axelremmarna och den vadderade ryggen som minskar trycket på axlar och rygg.
Pokémon Pikachu ryggsäck och frukt med andra pokemons vid foten av ett träd
19579-fc4735.jpeg

En tålig väska

Ryggsäcken är tillverkad av slitstark polyester och är utformad för att tåla vardagens påfrestningar. Den har ett stort huvudfack med dragkedja för förvaring av böcker, laptop eller andra personliga tillhörigheter. Det finns också två sidofickor med dragkedja för mindre föremål. Oavsett om du är på väg till skolan, jobbet eller bara ska ut en dag är den här ryggsäcken den perfekta följeslagaren för att bära alla dina saker med stil och komfort.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.