Barnryggsäck i form av en blå kyckling med gul näbb
Blå 3D-ryggsäck för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Blå 3D-ryggsäck för barn

386,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna färgglada 3D-ryggsäck för barn är perfekt för små resenärer. 3D-designen är rolig och iögonfallande, och de många fickorna rymmer alla småsaker som ditt barn behöver för en säker resa. Axelremmarna är justerbara för att passa ditt barns storlek, och väskan är lätt och enkel att bära, vilket gör den perfekt för långa promenader eller flygresor. Den här ryggsäcken kommer garanterat att göra ditt barn lyckligt. Den är tillverkad av högkvalitativt tyg, vilket gör den extremt slitstark och tålig. Axelremmarna gör att ditt barn känner sig helt bekväm och kan anpassa ryggsäcken perfekt efter sin storlek. Dessutom har ryggsäcken en framficka med dragkedja, perfekt för förvaring av småsaker.

Perfekt för små upptäcktsresande

Denna färgglada 3D-ryggsäck för barn är perfekt för små upptäcktsresande! Med sin roliga, färgglada design kommer den garanterat att göra ett stort intryck. Väskan är tillverkad av slitstarkt tyg och har en framficka med dragkedja, perfekt för förvaring av småsaker. Axelremmarna är justerbara för optimal komfort, och det övre handtaget gör den lätt att bära. Den här ryggsäcken kommer garanterat att glädja blivande upptäcktsresande! Den unika 3D-designen är perfekt för barn som gillar att sticka ut från mängden. Denna färgglada ryggsäck är den perfekta följeslagaren för vardagsäventyr eller familjeresor!
Barnryggsäck i form av en blå kyckling med gul näbb
Barnryggsäck i form av en blå kyckling med gul näbb

En praktisk och rolig modeaccessoar

Den blå 3D-ryggsäcken för barn är en praktisk och rolig modeaccessoar som kommer att tilltala både små pojkar och flickor. Med sina barnvänliga mått erbjuder den gott om förvaringsutrymme för alla ditt barns skolmaterial eller favoritleksaker. Ryggsäcken är tillverkad av polyester av hög kvalitet och är slitstark och hållbar. Den ljusblå färgen och den präglade designen gör den till ett blickfång som inte går obemärkt förbi på lekplatsen. De vadderade, justerbara axelremmarna gör att ryggsäcken sitter bekvämt på ditt barns axlar, medan det övre handtaget gör den enkel att bära för hand. Ge ditt barn en unik och originell ryggsäck som får dem att sticka ut med stil!

En modell för de allra yngsta

Vi presenterar vår nya kollektion av ryggsäckar för barn - perfekt för det moderna, eleganta barnet! Ryggsäckarna är tillverkade med omsorg om detaljerna och har hög kvalitet och en modern estetik som barnen kommer att älska. Varje väska har justerbara axelremmar för att passa växande barn och gott om fickor för skolmaterial och snacks. Den lätta designen gör dem perfekta för långa dagar på lekplatsen eller i skolan - unga sinnen kan fokusera på kreativitet istället för att bära en tung last.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.