magisk elefant
ZoomiZooz magisk elefant – VTech® – VTech
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

ZoomiZooz magisk elefant – VTech® – VTech

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter ett roligt och originellt pedagogiskt spel för ditt barn? Då kommer vår ZoomiZooz Magic Elephant från VTech® att glädja ditt lilla barn!

Denna leksak är perfekt för att träna motoriken och har massor av överraskande och roliga funktioner, samt ett antal inbyggda ljud och melodier.

ZoomiZooz är en bedårande liten magisk elefant som garanterat kommer att glädja barn! Dessutom är den utrustad med en rörelsesensor så att den kan röra sig på egen hand och göra roliga ljud! Barn kommer att älska ZoomiZooz och inte vilja vara utan honom!

🚚 LEVERERAS TILL DIN DÖRR INOM 48 TIMMAR

En rolig och imponerande pedagogisk leksak

Tack vare de många funktionerna kommer ditt barn att njuta av att träna sina sinnen med denna magiska elefant! Genom att trycka på den interaktiva knappen producerar leksaken fraser och sånger, från 3 sånger till 15 livliga barnmelodier, med ett ljus som blinkar i takt med melodin. Ännu roligare, ditt barn kommer att älska Zoomi-lanseringen! När du trycker på den hoppar apan av elefantens rygg och landar direkt på elefantens snabel. Rulla över elefanten och apan kommer tillbaka på ryggen i ett enda hopp! Ditt barn kommer att älska det!
ZoomiZooz - Magisk elefant

Roligt och färgglatt!

ZoomiZooz Magic Elephant från VTech® är en interaktiv leksak som kommer att förvåna barn mellan 1 och 5 år. Den färgglada lilla elefanten är utrustad med en rörelsesensor som gör att den kan reagera på ditt barns rörelser och röra sig runt på egen hand. Den har också flera upplysta knappar som hjälper barn att upptäcka färger, siffror och former. Leksaken innehåller också tre avtagbara djurfigurer som kan placeras på elefantens rygg för timmar av fantasifull lek. Figurerna är utrustade med rörelsesensorer som utlöser roliga fraser och ljud när barnet placerar dem på elefantens rygg eller rullar dem över golvet.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.