Vattenstrålematta i barnpoolsstil med pojke och flicka inuti
Vattenstrålematta för barn
454,0 kr681,0 kr Select options
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Vattenstrålematta för barn

454,0 kr681,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Det varma vädret är tillbaka och du vill ge ditt barn något extra? Ge dem denna magnifika vattenstrålematta för barn, perfekt för att svalka sig mitt i sommaren! Snabb och enkel installation, bara att blåsa upp den och ansluta en vattenkälla, så kommer jetstrålarna magiskt att skjuta ut ur mattan!

Perfekt för varma sommardagar, ditt barn kommer att älska den och kommer till och med att kunna bjuda över sina vänner!

Vattenstrålemattan för barn är en rolig produkt som kommer att underhålla ditt barn i timmar. Den är enkel att installera och använda, och den är också mycket hållbar, vilket gör den idealisk för barn. Barnens vattenstrålematta är tillverkad av högkvalitativ PVC, vilket gör den mycket hållbar. Den är också lätt att rengöra och underhålla, vilket gör den perfekt för barn.

En dröm för den här sommaren!

Denna vattensprutande lekmatta är perfekt när vädret är varmt och kommer att bli hans favoritleksak! Han kommer att tillbringa sin tid utomhus med att ha kul och svalka sig mellan vattenstrålarna, och han kommer till och med att glömma sin spelkonsol. Finns i två storlekar, så han kommer även att kunna leka med vänner och familj.

Utformad med en mängd olika vattenstrålar

Vattenstrålemattan för barn är ett roligt och lekfullt tillbehör som håller ditt barn underhållet och svalt under varma sommardagar. Mattan är utformad med en mängd vattenstrålar som skjuter upp från marken och skapar en interaktiv och dynamisk lekplats. Vattenstrålemattan är tillverkad av högkvalitativa material och är slitstark och tålig, så att den klarar barnens lek och stänk. Den är enkel att installera och använda, anslut den bara till en vanlig trädgårdsslang så är du igång!

Resistent och lätt att installera

Lekmattan är speciellt utformad för utomhusbruk och tillverkad av tjock, högkvalitativ plast för att säkerställa att den inte punkteras. Snabb och enkel att installera, allt du behöver göra är att blåsa upp den och ansluta en vattenförsörjning för att få igång den. Efter bara några minuters uppackning kan du njuta av dessa magnifika vattenstrålar i din trädgård tillsammans med ditt barn!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.