0-9da554.jpeg
Lamborghini Aventador fjärrstyrd bil 1:24
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Lamborghini Aventador fjärrstyrd bil 1:24

852,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn lyxbilar? Dela din passion för stora bilar med dem och ge dem denna otroliga Lamborghini Aventador fjärrstyrda bil! Lika kraftfull och snabb som en riktig Lamborghini kommer ditt barn att avundas av många!

Uppmärksamhet på detaljer är ledordet hos Lamborghini, och detsamma gäller för denna lyxiga fjärrstyrda bil. Dess ultraprecisa, realistiska design, metalliclack och kolfiberfinish gör den till ett riktigt samlarobjekt … Så vänta inte längre, ge dem deras drömbil och värm upp motorn tillsammans med dem!

En dröm... som äntligen har gått i uppfyllelse!

Har ditt barn alltid drömt om att åka eller köra en riktig lyxbil? Förverkliga då en av dessa drömmar och ge dem en alldeles egen Lamborghini! Vår fjärrstyrda Lamborghini Aventador är mycket mer än bara en vanlig fjärrstyrd bil, den har extraordinär kraft och finishen är lika ren och exakt som en riktig bil direkt från verkstaden. Aventadors kraft… Lamborghini gör aldrig någon besviken när det gäller kraft… och den här fjärrstyrda bilen är inget undantag! Snabb, stabil och lätt att hantera – ditt barn kommer att älska att köra sin lyxsedan vart han än åker.

Välj excellens!

Glödande lack med kolfiberfinish, en riktig backspegel och aerodynamisk spoiler, perfekt skalning av Aventador-modellen, enastående acceleration och toppfart, däck redo att riva upp asfalten … Välj det bästa för ditt barn, välj Lamborghini Aventador! Med sin ergonomiska Lamborghini-kontroll och 2,4 GHz-anslutning kan du köra upp till 40 meter utan störningar. Lamborghini är utrustad med stötdämpare på framdäcken och ett kraftfullt fjädrings- och styrsystem som gör att den kan köras med precision var som helst. Denna lyxbil är tillverkad av slitstarka ABS-material som förhindrar repor och är särskilt utformad för att absorbera stötar och dess gummidäck är slitstarka. Levereras i sin Lamborghini Aventador kolfiberbox och ge ditt barn drömmarnas gåva!

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.