Uppblåsbar vattenspraybåt med daulphin och barn inuti
Uppblåsbar vattenspraybåt
681,0 kr909,0 kr Select options
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Uppblåsbar vattenspraybåt

681,0 kr909,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Sommaren är här och värmen likaså? Ge då ditt barn chansen att ha kul och svalka sig på samma gång med vår fantastiska uppblåsbara båt med vattenspruta! Den kan inte bara användas som en riktig swimmingpool, utan du kan också ansluta en vattenförsörjning och se vattenstrålar skjuta ut ur båten för ännu mer coolhet!

Det här kommer att bli sommarens paradis och dina barns favoritleksak hela sommaren!

Den uppblåsbara vattensprutbåten är en rolig och uppfriskande leksak för barn i varmt väder. Den är lätt att blåsa upp och tömma och är lätt att ta med i strandväskan eller resväskan. Barnen kan ha timmar av skoj med att spruta på varandra med vattenkanonen, vilket gör den uppblåsbara vattensprutbåten perfekt för semestrar, picknickar, dagar på stranden eller till och med i din egen trädgård.

Den perfekta leksaken för sommaren!

Denna vattensprutande båt är perfekt för trädgården eller stranden – perfekt för sommarkul! Förutom att hålla dig sval genom att använda den som en pool kan den också användas som en boj! För ännu mer coolhet och skoj kan du ansluta den till en vattenkälla och se hur strålarna skjuter ut ur båten. En otrolig känsla av friskhet för alla inuti… Den uppblåsbara vattenspraybåten är en rolig och uppfriskande leksak för barn i varmt väder. Den är lätt att blåsa upp och tömma.

En innovativ produkt som ger en rolig spelupplevelse!

Den uppblåsbara Water Spray Boat är en innovativ produkt som erbjuder en rolig och uppfriskande lekupplevelse för både barn och vuxna. Den uppblåsbara båten är utrustad med ett vattenspraysystem som sprutar vatten på båtens passagerare, vilket skapar en sval och rolig känsla under varma sommardagar. Båten är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den hållbar och väderbeständig. Den är lätt att blåsa upp och tömma, vilket gör den bekväm att transportera och förvara när den inte används.

Resistent och lätt att transportera

Denna uppblåsbara båt är speciellt utformad för utomhusbruk och tillverkad av högkvalitativ, ultraresistent PVC. Du kan ta med den var som helst utan att oroa dig för att punktera den! När den är tömd på luft och hopfälld tar den mycket liten plats och kan enkelt transporteras när du är ute vid havet, poolen eller campingen. Det är den perfekta accessoaren att ha i sommar!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.