Vattenhängmatta med vattenstrålar i en trädgård
Hoppborg i vatten
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Hoppborg i vatten

568,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är du bekant med spelet hopscotch? Alla barn har lekt den! Så varför inte ge dem chansen att spela detta spel igen, men i en vattenversion? Vårt fantastiska vattenspel är perfekt för varma sommardagar och kommer att glädja ditt barn, som kommer att älska att spela det igen för att ha kul och svalka av sig!

När den är uppblåst och ansluten till en vattenkälla kommer jetstrålar att skjuta ut från alla håll! Ett fantastiskt sätt att spela hoppborg på sommaren…

Vattenhoppborg är ett klassiskt barnspel som nu finns i en rolig, färgglad version! Detta spel är perfekt för barn i alla åldrar och kommer garanterat att hålla dem underhållna i timmar. Den första spelaren som når slutet av spelplanen vinner!

Vattenversionen av hoppborg!

Minns du det där fantastiska spelet som vi alla lekte på lekplatsen när vi var barn? Om du också älskade den kan du ge ditt barn chansen att leka den igen, men med en extra svårighetsgrad! Med uppfriskande vattenstrålar blir leken mycket roligare! Vattenhoppning är ett mycket populärt brädspel bland barn. Målet med spelet är att hoppa över rutorna utan att falla i vattnet. Spelarna kan röra sig antingen framåt eller bakåt och måste undvika fällorna på sin väg. Vattenhoppning är ett utmärkt sätt att ha roligt med familj och vänner, och är också perfekt för att utveckla barns koordination och smidighet.

En färgglad och attraktiv design!

Vattenhoppborg är ett roligt och uppfriskande utomhusspel som gör att barnen kan ha roligt samtidigt som de svalkar sig under varma sommardagar. Denna hoppborg är utformad för att användas i vatten, vilket gör den idealisk för pooler, sjöar eller till och med fontäner. Vattenhoppborgen är tillverkad av högkvalitativa material som är vattenbeständiga och hållbara, vilket garanterar en lång produktlivslängd. Den är också lätt att installera och förvara, vilket gör den praktisk för regelbunden användning. Den färgglada och attraktiva designen på vattenhoppborgen är perfekt för barn i alla åldrar, eftersom den stimulerar deras fantasi och kreativitet. Siffror och former är tydligt markerade på hoppborgen, vilket gör det lätt att förstå spelets regler. Genom att spela vattenhoppborg kan barnen utveckla sin koordination, balans och smidighet samtidigt som de har roligt.

Enkel, kraftig installation

Den här vattenhoppborgen är tillverkad av tjock PVC av hög kvalitet och är särskilt utformad för utomhusbruk och för att tåla slitage. Så du behöver inte oroa dig för att den ska skadas eller punkteras. Snabb och enkel att installera, det är bara att blåsa upp den och ansluta en vattenslang för att få igång den. På bara några minuter är din vattenhoppkula igång och ditt barn kommer att ha jätteroligt!
Vattenhängmatta med vattenstrålar i en trädgård

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.