Star Wars rött och vitt rymdskepp + ljussabel
Star Wars rymdskepp + ljussabelpaket
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Star Wars rymdskepp + ljussabelpaket

1704,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en oförglömlig present till Star Wars-fantasten i ditt liv? Då behöver du inte leta längre än till detta Star Wars-paket med rymdskepp och ljussabel. Ljussabeln låter och ändrar färg så att det känns som om du är mitt i händelsernas centrum. Skeppet är tillverkat av slitstark ABS-plast, så det tål många timmars lek.

Original och hållbar

Det här paketet är perfekt för ditt barn eller alla Stars Wars-fans! Det innehåller ett skepp att bygga och en ljussabel i plast. Ljussabeln ger ifrån sig ljud och ändrar färg, vilket gör det ännu roligare. Skeppet i ABS-plast är hållbart. Och till ett lågt pris är det här paketet ett utmärkt fynd!

En rolig och pedagogisk leksak

Star Wars rymdskepp + ljussabelpaket är en uppsättning leksaker som gör det möjligt för fans av den intergalaktiska sagan att återskapa de mest episka rymdstriderna i universum. Paketet innehåller ett rymdskepp och två ljussablar, var och en inspirerad av ikoniska vapen från serien. Rymdskeppet är utformat med stor omsorg om detaljerna och ger både barn och vuxna en fängslande spelupplevelse. Det är utrustat med kraftfulla motorer, laserkanoner och missiler för att försvara sig mot republikens fiender. Skeppets vingar kan fällas ihop för enkel förvaring och transport, medan dörrarna öppnas så att miniatyrerna kan gå ombord.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.