Tic Tac Toe i trä med kors och boll med vit väska
Tic Tac Toe i trä
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Tic Tac Toe i trä

624,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vårt Tic Tac Toe-spel i trä för barn. Storleken på träklossarna är minimalistisk och perfekt för barnhänder. Träet har en gnistrande ljus färg och påsen är perfekt för att ta med spelet överallt.

Tic Tac Toe i trä är ett klassiskt brädspel för 2 spelare. Målet med spelet är att skapa en horisontell, vertikal eller diagonal linje med 3 bitar i samma färg. Detta träspel är tillverkat av naturmaterial och är därför miljövänligt. Det är också mycket slitstarkt och kan användas både inomhus och utomhus. Detta spel är perfekt för barn från 3 år och uppåt och kommer att hålla dem underhållna i timmar.

XOXO Tic Tac-spel

Det klassiska Tic Tac Toe-spelet är inte bara till för barn, utan för hela familjen. Det är ett av de mest populära spelen där föräldrar kan utmana barnen att utveckla sitt sinne för logik och förväntan. Tic Tac Toe i trä är ett roligt, klassiskt spel för hela familjen. Detta träspel är handgjort av högkvalitativa material. Pjäserna är tillverkade av massivt trä och handmålade. Spelplanen är också tillverkad av trä. Det här spelet är väldigt roligt att spela och passar perfekt för barn i alla åldrar.
Tic Tac Toe i trä med kors och boll med vit väska

Enkelt och elegant!

Tic Tac Toe i trä är ett klassiskt brädspel som har uppskattats av generationer. Spelet är perfekt för både barn och vuxna, eftersom det är lätt att förstå och spela. Spelbrädet är tillverkat av högkvalitativt trä, vilket gör det hållbart och reptåligt. Spelplanens design är enkel men elegant, med ett rutnät av nio kvadratiska rutor arrangerade i tre horisontella och vertikala rader. Spelarna använder träbitar i form av kors och cirklar för att markera sin plats på spelplanen. Pjäserna är också tillverkade av högkvalitativt trä, vilket gör dem behagliga att ta på och lätta att hantera. Målet med spelet är att placera tre identiska pjäser i en rak linje, antingen horisontellt, vertikalt eller diagonalt.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.