Geometriskt balanstorn i trä med vit väska
Balanseringstorn i trä
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Balanseringstorn i trä

738,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vårt balanstorn i trä som består av 6 klossar av naturligt trä och miljövänlig vattenbaserad färg. Barn kan använda klossarna för att skapa olika former som är säkra och roliga att balansera. Det är perfekt för koordinationen mellan hand och öga och utmärkt för finmotoriken.

Balanstornet i trä är en rolig och lärorik leksak för barn. Det är tillverkat av massivt trä och är lätt att montera. Balanstornet i trä är ett utmärkt sätt att lära barn koordination och balans. Det kan användas både inomhus och utomhus. Med denna roliga och lärorika leksak kan barnen ha roligt i timmar.

Det balanserade kontrolltornet

Denna pedagogiska leksak är perfekt för att uppmuntra färgigenkänning och motorisk aktivitet hos barn. Bitarna är lätta att hantera och kan staplas i balans på en träskiva. Detta spel stimulerar barnens kreativitet och fantasi. Balanstornet i trä är en rolig och lärorik leksak för barn. Det är tillverkat av massivt trä och är lätt att montera. Balanstornet i trä är perfekt för barn från 3 år och uppåt. Dessutom är det mycket hållbart.

Roligt och stimulerande!

Balanstornet i trä är ett roligt och stimulerande byggset för både barn och vuxna. Detta tornset är tillverkat av högkvalitativt trä och är starkt och hållbart, vilket garanterar timmar av kul för hela familjen. Klossarna staplas på varandra för att bilda ett högt, instabilt torn. Målet med spelet är att ta bort ett block i taget utan att hela tornet välter. Det balanserande tornspelet är perfekt för att utveckla hand-öga-koordination, koncentration och tålamod. Det kan spelas ensam eller i grupp, vilket gör det till ett utmärkt val för fester, spelkvällar och familjesammankomster. Med sin robusta konstruktion och eleganta design är det ett utmärkt tillskott till alla brädspelssamlingar.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.