Magnetiskt fiskepussel i trä att måla med havsdjur
Magnetiskt fiskepussel i trä att måla själv
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Magnetiskt fiskepussel i trä att måla själv

624,0 kr

Endast 1 kvar i lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vårt magnetiska fiskepussel i trä är ett utmärkt pedagogiskt verktyg för att utveckla barns hand-öga-koordination och motoriska färdigheter. Harpunen är ansluten till den magnetiska kroken med ett starkt rep.

Detta magnetiska träpussel är perfekt för barn som gillar pussel och fiskelekar. Pusslet består av 12 träbitar som alla föreställer olika fiskar. Du kan måla bitarna själv, vilket gör spelet ännu roligare för barn. Pusslet levereras med en träställning som gör det enkelt att bära med sig och förvara.

Pedagogiskt fiske

Detta magnetiska fiskespel i trä är utformat för att bredda barns sinnesförnimmelser. Det hjälper till att utveckla barnens tänkande och logiska färdigheter när de åtföljs av föräldrar eller en vän. Detta träpussel har 12 magnetiska bitar. Det levereras med en träfisk som du kan måla själv. Pusslet är ett utmärkt verktyg för att utveckla barns finmotorik och kreativitet. Bitarna är tillverkade av massivt trä och kan målas i valfria färger. Pusslet är en utmärkt present till barn från 3 år och uppåt.

Praktiskt och innovativt!

Det magnetiska fiskpusslet i trä som du kan måla själv är ett roligt och lärorikt spel för barn i alla åldrar. Pusslet är tillverkat av högkvalitativt trä, vilket gör det hållbart och stöttåligt. Det har också en kraftfull magnet som gör det enkelt för barn att fiska upp bitarna. Pusslet består av ett antal färgglada bitar i form av fiskar, sjöstjärnor, snäckor och andra havsdjur. Barnen kan använda sina målarfärdigheter för att anpassa varje bit till sin egen stil och smak. Detta stimulerar deras kreativitet och fantasi samtidigt som de utvecklar sin finmotorik. Spelet är enkelt att spela: lägg alla delar på bordet och blanda dem. Sedan kan barnen använda det magnetiska fiskespöet för att fånga de olika delarna och placera dem på rätt plats på spelplanen.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.