silver utmaning triangel
Den utmanande triangeln
-10% Kod LOV10 till 29/02/2024

Den utmanande triangeln

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vår utmaningstriangel i järn, galvaniserad med nickel. Den är stark och säker för barn. Ringarna är sammanflätade och utgör en utmaning för barnen att frigöra sig.

Utmaningstriangeln är ett spel som utmanar barnen. Målet med spelet är att klara alla utmaningar för att vinna så många poäng som möjligt. Utmaningarna är varierande och kan vara baserade på logik, tänkande, minne eller kreativitet. Spelet är lämpligt för barn från 8 år och uppåt.

Det triangulära pusslet!

Detta pussel är en intressant utmaning för nyfikna barn som gillar att bli utmanade. De måste använda sin kreativitet och sitt sunda förnuft för att trassla ut sig och befria ringarna. Den utmanande triangeln är ett spel som hjälper barn att utveckla sin finmotorik och koordination. Målet med spelet är att placera bitarna i rätt ordning för att bilda en liksidig triangel. Detta spel är perfekt för barn från 3 år och uppåt. Med denna hjärngympa kommer ditt barn att utveckla förmågan att hitta rätt sätt att lösa problemet.

Ett innovativt och stimulerande brädspel

Challenge Triangle är ett innovativt och utmanande brädspel som erbjuder en unik och underhållande spelupplevelse för spelare i alla åldrar. Spelet består av en triangelformad spelplan, indelad i ett antal färgglada sektioner, och utmaningskort med roliga och kreativa utmaningar. Syftet med spelet är enkelt: spelarna måste lösa olika utmaningar med hjälp av sin fantasi, logik och skicklighet. Utmaningarna kan variera från att lösa pussel och klurigheter till att skapa teckningar eller konstruktioner med hjälp av vardagsföremål. Challenge Triangle kan spelas ensam eller i grupp, vilket gör det perfekt för kvällar ute med vänner eller familj. Spelet är lätt att förstå och spela, men det erbjuder också en utmaning som är tillräckligt komplex för att hålla spelarna intresserade i timmar.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.