vtech super nyckelpiga former pedagogisk leksak
Super nyckelpiga former pedagogisk leksak – VTech®
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Super nyckelpiga former pedagogisk leksak – VTech®

568,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Träna ditt barns motoriska färdigheter och sinnen med denna fantastiska Super Shape Ladybird pedagogiska leksak från VTech®. Ditt barn kommer att tycka om att känna igen formerna och sätta in dem på rätt plats på nyckelpigan.

De kommer att lära sig om olika former, färger, siffror och naturvokabulär. Med över 15 medryckande melodier inbyggda, interaktiva ljusknappar och ett rep för att gå med nyckelpigan, kommer ditt barn att kunna använda sin fantasi och utveckla sin intelligens!

🚚 LEVERERAS TILL DIN DÖRR INOM 48 TIMMAR

Lär dig samtidigt som du har roligt!

Denna supernyckelpiga med former låter ditt barn lära sig olika former, färger, siffror och vokabulär på temat natur genom att placera formerna på rätt plats på nyckelpigan. När han är klar behöver han bara trycka på den lilla nyckelpigan för att kasta ut alla former och börja om igen! Med 15 olika melodier och 2 sånger uppmuntrar denna pedagogiska leksak ditt barn att leka och berikar deras ordförråd med de inbyggda fraserna och ljuden.

En söt och rolig pedagogisk leksak

Denna söta nyckelpiga hjälper ditt barn att lära sig och växa under bästa möjliga förhållanden! Ditt barn kommer att berika sitt ordförråd tack vare de olika ljuden och melodierna som ingår, och kommer att arbeta med sina motoriska färdigheter. Med denna pedagogiska leksak kommer ditt barn att kunna : Utveckla sin logik och lära sig olika former tack vare formsorteraren Utveckla sin fantasi och njuta av musiken som startar automatiskt när de flyttar nyckelpigan med hjälp av snöret och rörelsedetektorn Lära sig om orsak och verkan genom att trycka på de olika interaktiva knapparna för att starta sånger och musik Utvecklar finmotoriken tack vare de många färgglada elementen att manipulera

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.