Stapelspel med ädelstenar i trä med liten giraff och vit blomma
Stapelspel med ädelstenar i trä
454,0 kr1022,0 kr Select options
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Stapelspel med ädelstenar i trä

454,0 kr1022,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Blända ditt barns spel med vårt ädelstensspel för barn. Solen kommer att göra en vacker reflektion på stenarna som får dem att lysa, men också ditt barns ögon på skönheten i denna fantastiska show. Låt honom titta igenom flera stenar för att beundra världen på olika sätt.

En dyrbar leksak

Låt dig förföras av dessa magnifika ädelstenar. Ditt barn kommer att förundras över hur vacker denna träleksak är. Ditt barn kan vara kreativt genom att använda byggbrädorna för att skapa hus, teaterscener – det finns så många möjligheter.

En praktisk och innovativ produkt

The Wooden Gemstones Stacking Game är ett roligt och pedagogiskt spel som hjälper barn att utveckla sin finmotorik, hand-öga-koordination och kreativitet. Spelet består av en uppsättning färgglada ädelstensblock i trä som barnen kan stapla för att skapa otroliga torn och strukturer. Varje träkloss är noggrant skuren för att passa perfekt med de andra klossarna, så att barnen kan bygga starka, stabila strukturer. Detta stapelbara ädelstensset i trä är ett perfekt val för föräldrar som vill ge sina barn en rolig, lärorik och hållbar leksak.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.