Sexkantigt pussel brunt i mörkt trä
Sexkantigt pussel
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Sexkantigt pussel

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vårt sexkantiga tangram-pussel i trä. Träet i den sexkantiga basen och bitarna är av god kvalitet, med släta ytor. Bitarna har olika former för bättre koordination och mer kreativitet hos barnen.

Det sexkantiga pusslet är ett fascinerande pusselspel som kan spelas av hela familjen. Det är ett spel där du måste placera ut bitarna för att skapa geometriska former. Målet med spelet är att skapa former med bitarna för att få dem att försvinna.

Spelet är väldigt roligt och beroendeframkallande, och det finns många olika sätt att spela det på. Du kan spela ensam eller i grupp, och du kan till och med skapa utmaningar för dina vänner. Hexagonal Puzzle är ett utmärkt sätt att umgås med familj och vänner, och det är också ett bra sätt att koppla av och koncentrera sig.

Sexkantigt pussel

Detta sexkantiga pussel passar både barn och vuxna. Det stora antalet bitar innebär att det inte finns någon gräns för hur många sätt du kan bygga pusslet på, vilket ger barnen fria tyglar att vara kreativa. Så det är perfekt för att träna kreativa sinnen och finmotorik. Det hexagonala pusslet är ett tänkande spel som kommer att testa din intelligens och ditt tålamod. Målet med spelet är att rekonstruera bilden genom att placera bitarna i rätt ordning. Det är inte så lätt som det låter, eftersom du måste hitta rätt kombination bland miljontals möjligheter. Detta pussel är perfekt för fans av logik- och tankespel, eftersom det hjälper dig att utveckla din intelligens och kreativitet.

Unikt och roligt!

Det sexkantiga pusslet är ett spännande pusselspel som stimulerar sinnet och ger timmar av underhållning. Detta unika pussel består av sex sexkantiga träbitar, var och en med en annan form och färg. Målet med spelet är att lägga pusslet genom att sätta ihop de sex bitarna till en perfekt sexhörning. Det sexkantiga pusslet är tillverkat av högkvalitativa material, vilket garanterar hållbarhet och lång livslängd. Med sina färgglada bitar och unika design kommer det garanterat att fånga fantasin hos alla spelare. Beställ ditt hexagonala pussel nu och börja anta utmaningen!

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.