Minnespussel i trä med färgade bitar
Minnespussel i trä
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Minnespussel i trä

397,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Detta minnespussel tillverkat av naturligt trä och miljövänlig färg är perfekt för att stimulera barns tänkande. Pinnarna liknar de som används i schack och finns i olika färger för att hjälpa barnen att hitta rätt i rummet. Detta hjälper barnens koordination mellan hand och öga.

Detta träpussel är ett utmärkt verktyg för att hjälpa barn att utveckla sitt minne och sin finmotorik. Pusslet består av 10 bitar som alla representerar olika djur. Barnen måste använda ledtrådarna på korten för att hitta rätt plats för varje bit. Detta pussel är ett utmärkt sätt för barn att utveckla sin koncentration och sitt tålamod.

Memorering i 3D!

Detta 3D-minnespussel är ett intressant koncept för att utveckla barns koordination. Det stimulerar deras finmotorik och lär dem att känna igen färger. Minnespusslet i trä är ett utmärkt verktyg för att utveckla barns minne. Det är tillverkat av högkvalitativt trä och handmålat i ljusa, attraktiva färger. Pusslen är lätta att sätta ihop och ta isär, vilket gör dem perfekta för barn i alla åldrar. De kan användas hemma eller i skolan för att lära ut tålamod, koncentration och handkoordination.

Solid och rolig!

Minnespusslet i trä är ett pedagogiskt, roligt och stimulerande spel för barn. Pusslet är tillverkat av högkvalitativa material och är utformat för att hjälpa barn att utveckla sitt minne, sin hand-öga-koordination och sin problemlösningsförmåga. Pusslet består av flera färgglada träbitar som måste placeras i rätt ordning för att bilda en komplett bild. Bitarna är alla olika och har en mängd olika geometriska former, vilket gör spelet ännu mer intressant och stimulerande. Med sina färgglada bitar och robusta bräda kommer det säkert att bli en favorit hos familjer och lärare överallt.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.