0-5208be.jpeg
Räkneklossar i trä för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Räkneklossar i trä för barn

454,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck ett nytt sätt att lära ditt barn att räkna och lära sig om siffror. Från 1 till 100 kommer de att kunna lägga dem i ordning och namnge dem en efter en. De kan öva på egen hand och utveckla sin självständighet, eller så kan du följa med dem när de upptäcker matematikens värld. Den roliga aspekten av detta räkneblock, tillverkat helt i trä, kommer att hjälpa dem att memorera utan att ens inse det!

Denna produkt är ett räkneblock i trä för barn. Den är tillverkad av högkvalitativt trä och är extremt hållbar. Räkneklossar i trä för barn är perfekta för att lära barn att räkna. De kan också användas som leksaker för barn. Räkneklossar i trä för barn är väldigt roliga och barn älskar dem.

1+1+1... = Full!

En och en, två och två, tio och tio… Att räkna är en viktig del av ditt barns inlärningsprocess. Låt dem tillfredsställa sin nyfikenhet med detta räkneblock från 1 till 100. Oavsett om de är ensamma, tillsammans, med familj eller vänner, kommer de att älska att utmana sig själva med siffror! Denna produkt är tillverkad av naturligt trä, som är giftfritt och miljövänligt. Den är säker och hållbar för barn. Räkneklossarna i trä hjälper barn att lära sig räkna och utvecklar deras intelligens. De kan också användas som leksaker för barn. Räkneklossar i trä är en utmärkt present till barn.

Ett klassiskt pedagogiskt spel

Räkneklossar i trä för barn är ett klassiskt pedagogiskt spel som låter små barn lära sig om siffror och färger samtidigt som de har roligt. Denna produkt är tillverkad av högkvalitativt naturligt trä, vilket gör den hållbar och slitstark. Klossarna finns i olika former och storlekar, vilket stimulerar barnens kreativitet och lär dem att skilja mellan geometriska former. Räkneklossarna i trä för barn är utformade för att hjälpa barn att utveckla grundläggande matematiska färdigheter som numrering, addition och subtraktion. Varje kloss är märkt med siffror i klara färger, vilket gör det lätt att känna igen siffror och färger. Barn kan också använda klossarna för att skapa torn, broar och väggar, vilket förbättrar deras hand-öga-koordination och finmotorik.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.