0-f16274.jpeg
Alfabetstavla i silikon för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Alfabetstavla i silikon för barn

624,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Hjälp ditt barn att upptäcka bokstäver och glädjen med att skriva med denna spårningstavla, speciellt utformad för att hjälpa dem att lära sig forma bokstäver snabbt och enkelt. Med versaler på ena sidan och gemener på den andra kommer ditt barn att bli en riktig poet på nolltid. Tillverkad helt i silikon, så att ditt barn kan leka och lära sig självständigt och helt säkert.

Alfabetstavlan i silikon för barn är ett roligt och lärorikt sätt för små barn att lära sig hur man ritar alfabetets bokstäver. Den är tillverkad av flexibelt, slitstarkt silikon som gör den lätt att hantera och rengöra. Bokstäverna är upphöjda och konturerna är färgade för att hjälpa barnen att visualisera dem bättre. Detta verktyg är perfekt för små barn som börjar lära sig läsa och skriva.

Kul att lära sig

Borta är de långa raderna av skrivande som vi brukade avsky. Introducera ditt barn till skrivandets glädjeämnen redan från tidig ålder med denna spårningstavla i silikon. Med stora och små bokstäver kommer de att älska att gå över och över bokstäverna med sin penna för att lära sig hur man skriver korrekt. Alfabetstavlan i silikon för barn är ett roligt och lärorikt sätt för små barn att lära sig att rita av alfabetets bokstäver. Den är tillverkad av tålig, flexibel silikon som är lätt att hantera och rengöra. Bokstäverna är upphöjda och färgade, vilket gör dem lätta att upptäcka. Pausbrädan har också en numrerad guide som hjälper barnen att följa rätt ordning för att spåra bokstäverna. Detta roliga och pedagogiska verktyg kommer att vara ett utmärkt sätt för små barn att lära sig att spåra bokstäverna i alfabetet samtidigt som de har roligt!
0-6b51bb.jpeg

Praktiskt och roligt!

Alfabetstavlan i silikon för barn är ett innovativt och roligt pedagogiskt verktyg som hjälper barn att lära sig skriva alfabetets bokstäver på ett roligt och effektivt sätt. Tavlan är tillverkad av högkvalitativt silikon, vilket gör den tålig och hållbar. Pausbrädan är designad med alfabetets stora och små bokstäver tryckta i relief på ytan. Barn kan följa bokstävernas konturer med fingret eller pennan för att lära sig hur man skriver varje bokstav korrekt. Bokstäverna är tydligt definierade och lätta att känna igen, vilket gör det lättare för barnen att lära sig.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.