22879-a38ec4.jpeg
Pedagogiskt kognitivt klockpussel i trä för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Pedagogiskt kognitivt klockpussel i trä för barn

227,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Introducera ditt barn till tidsbegreppet med detta kognitiva klockpussel tillverkat av naturligt trä, utan färg eller lack. Ditt barn kommer att få en bättre förståelse för begreppet tid genom att kunna associera geometriska former med det, vilket gör det lättare att förstå. Samtidigt hjälper pusslet barnet att utveckla sin motorik och fingerfärdighet. Det är en progressiv inlärningsmetod som passar de yngsta barnen, och allt är helt säkert.

Barn älskar pussel och träleksaker, så varför inte ge dem ett pedagogiskt kognitivt klockpussel i trä? Detta pussel är perfekt för att hjälpa barn att lära sig klockan och förstå de grundläggande begreppen inom siffror.

Pusslet består av 12 träbitar som var och en representerar en timme på dygnet. Barnen sätter ihop bitarna för att skapa en klocka och visa tiden. Detta pussel är ett utmärkt sätt att hjälpa barn att utveckla sina kognitiva färdigheter och lära sig på ett roligt sätt.

Tiden är dyrbar!

En av de svåraste sakerna att lära barn är begreppet tid. Det är lätt att omsätta detta i praktiken genom att skapa interaktion med dina småttingar för att lära dem vad tid är och hur den räknas. Med detta kognitiva klockpussel är det en barnlek! Detta pedagogiska träpussel är ett utmärkt sätt att hjälpa ditt barn att lära sig om tid. Det består av 12 träbitar som var och en representerar en timme på dygnet. Ditt barn måste sätta ihop bitarna för att skapa en klocka och lära sig att läsa av tiden. Detta pussel är ett utmärkt verktyg för att utveckla ditt barns logik och kritiska tänkande. Det är också perfekt för att utveckla finmotoriken och koordinationen mellan hand och öga. Detta träpussel är tillverkat av högkvalitativa material, vilket gör det extremt hållbart. Det är också lätt att rengöra och underhålla.
22879-ef3b6a.jpeg

Ett roligt inlärningsspel

Cognitive Clock pedagogiskt träpussel för barn är ett roligt inlärningsspel som hjälper barn att utveckla sin logiska känsla, problemlösningsförmåga och tidsuppfattning. Pusslet är tillverkat av högkvalitativa material och är utformat för att hålla länge och tåla vardagligt slitage. Pusslet består av ett antal färgglada träbitar som föreställer siffrorna på klockan samt minut- och timvisarna. Barnen måste sätta ihop bitarna till en komplett klocka och använda sitt minne och logiska resonemang för att bestämma rätt plats för varje bit. Förutom att vara ett roligt spel är det pedagogiska träpusslet Cognitive Clock för barn också ett effektivt undervisningsverktyg.

Pusslet, ett tidlöst spel

Med 2, 48, 150 eller 500 bitar är pussel det perfekta sättet att stimulera barn, från småbarn till tonåringar, med motiv av deras favoritkaraktärer, vackra landskap eller konstverk. Ge bort ett barnpussel nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.