Pedagogiskt sifferpussel i trä för barn på en vit matta
Pedagogiskt sifferpussel i trä för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Pedagogiskt sifferpussel i trä för barn

284,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck ett enkelt och roligt sätt att lära ditt barn att räkna med denna siffertavla i trä. Den kombinerar en pusselaspekt för skojs skull, siffror i skriven form och fysisk form för enkel räkning, och är ett riktigt ögonblick av samhörighet med ditt barn när det lär sig. Du kommer att älska att hjälpa ditt barn att upptäcka och gissa siffror. Du kommer att bli förvånad över hur snabbt de tar till sig den nya informationen.

Det pedagogiska pusslet Wooden Number Boards for Children är en perfekt leksak för att lära sig siffror, och barn kan lära sig att räkna, lägga till och subtrahera genom att leka med detta pussel.

Leksaken är lämplig för barn från 3 år och uppåt.

Att räkna gör dig stor!

Introducera dina småttingar till en värld av siffror och matematik. Denna siffertavla är helt tillverkad av trä och låter ditt barn öva och bekanta sig med siffror. Det är också ett bra sätt att interagera med ditt barn och träna dess motoriska färdigheter. Det är lätt att lära sig när man har roligt! Det pedagogiska sifferpusslet i trä för barn är en rolig och lärorik leksak. Detta pussel är perfekt för att lära barn om siffror och hur man lägger dem i ordning. Det pedagogiska sifferpusslet i trä för barn är ett utmärkt sätt att förbättra barnens finmotorik. Leksaken är tillverkad av högkvalitativa material och är helt säker för barn. Den är också mycket hållbar och kan användas i många år.
0-2e8d70.jpeg

Roligt och stimulerande!

Det pedagogiska sifferpusslet i trä för barn är en rolig och stimulerande pedagogisk leksak som hjälper barn att utveckla sin finmotorik, taluppfattning och problemlösningsförmåga. Pusslet är tillverkat av högkvalitativt trä, vilket gör det hållbart och stöttåligt. Pusslet består av flera träskivor med siffror från 1 till 20 tryckta på dem. Varje bräda har olika antal hål som motsvarar det tryckta numret. Barnen måste placera rätt antal träbitar i varje hål för att pusslet ska bli klart. Föräldrar kan enkelt förvara pusselbitarna i lådan efter användning, vilket förhindrar att de tappas bort och håller pusslet i gott skick för framtida användning.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.