0-c3fb15.jpeg
Långa röda stänger i massivt trä för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Långa röda stänger i massivt trä för barn

624,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck ett nytt sätt att lära ditt barn begrepp som inte alltid är självklara. Geometriska former, längdprincipen, färgen röd eller vad 5 cm eller 50 cm betyder… När du visualiserar saker förstår du dem lättare och framför allt memorerar du dem djupare! Det är också ett bra tillfälle att tillbringa lite kvalitetstid med ditt barn medan det lär sig.

De långa röda stänglarna i massivt trä för barn är perfekta för trädgårdar, innergårdar och gångar. Stjälkarna är tillverkade av massivt rött trä. Perfekt för ditt barn att leka med.

Se och rör för en bättre förståelse!

Att förklara abstrakta begrepp som matematik för våra barn är inte alltid lätt! Med detta set med röda ätpinnar hjälper du ditt barn att visualisera exakta principer som inte alltid är lätta för våra små att förstå. De långa röda ätpinnarna i massivt trä för barn är tillverkade av högkvalitativt massivt trä. De är perfekta för barn eftersom de är lätta och enkla att hantera. Pinnarna är målade i klarrött och har en glänsande yta. De är ca 30 cm långa och passar perfekt för imitations- och konstruktionslekar.

Ett utmärkt val för gör-det-själv-aktiviteter

De långa röda stavarna i massivt trä för barn är ett utmärkt val för hantverks- och byggaktiviteter för små barn. Stängerna är tillverkade av högkvalitativt massivt trä och är robusta och hållbara, tåliga mot stötar och repor. De är perfekta för byggprojekt, staplingslekar och för att bygga torn, broar och tunnlar. De massiva röda trästavarna har en mjuk och len textur som gör dem behagliga att ta på. Dessutom uppfyller de de strängaste säkerhetsstandarderna, vilket garanterar att barn är trygga när de leker och bygger med dessa röda massiva trästavar. Sammanfattningsvis är röda långa stavar i massivt trä för barn

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.