Pedagogiska digitala korrespondensleksaker i trä för barn med färgade delar, vit väska och tillbehör
Pedagogiska digitala korrespondensleksaker i trä för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Pedagogiska digitala korrespondensleksaker i trä för barn

624,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Kombinera siffror, färger och former och introducera ditt barn till siffror i sin egen takt. Du kommer att älska detta speciella ögonblick då du kan hjälpa barnet att utvecklas eller se det arbeta självständigt. Denna siffertavla är helt tillverkad av trä och innehåller ingen färg och kommer att väcka ditt barn på ett enkelt och roligt sätt.

Pedagogiska talleksaker i trä för barn är ett utmärkt sätt att lära sig siffror. De är tillverkade av högkvalitativa material och är mycket hållbara. Barn kan enkelt lära sig att använda och hantera dem. Dessa leksaker är också väldigt roliga för barn att leka med.

Färgade kulor gör det lättare!

För att lära sig räkna är det lättare att visualisera! Hjälp ditt barn att få grepp om siffrorna med denna tavla för sifferkorrespondens. Att skriva siffror, färger och räkna kommer att bli en barnlek för ditt barn. Pedagogiska siffermatchande träleksaker för barn är ett utmärkt sätt att lära ditt barn om siffror. Dessa leksaker är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att hjälpa ditt barn att lära sig siffror på ett enkelt sätt. Pedagogiska siffermatchande träleksaker för barn är ett bra sätt att lära ditt barn att läsa och skriva siffror. Dessa leksaker är också ett bra sätt att hjälpa ditt barn att lära sig om färger och former.
Pedagogiska digitala korrespondensleksaker i trä för barn med färgade delar, vit väska och tillbehör

Utformad för att hjälpa barn

Pedagogiska talleksaker i trä för barn är pedagogiska verktyg som är utformade för att hjälpa barn att lära sig siffror. Dessa leksaker är tillverkade av högkvalitativa material och är hållbara och stöttåliga, vilket gör dem idealiska för daglig användning. Spelet består av en uppsättning träklossar numrerade 0 till 9, plus en serie matchande kort. Varje kort har ett nummer skrivet på sig och en bild som representerar samma antal föremål. Barnen måste sedan matcha de numrerade klossarna med motsvarande kort genom att använda sina kunskaper om siffror. Detta spel är perfekt för barn mellan 3 och 6 år, eftersom det ger dem möjlighet att utveckla sina matematiska färdigheter samtidigt som de har roligt.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.